ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Διαρρέουν «παραμύθια» για δήθεν αξιοποίηση του Πύργου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


…του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Τη γνώριμη και συνάμα αποδεδειγμένα λανθασμένη τακτική της παραπληροφόρησης ακολουθεί για ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή Πειραιά, προκειμένου να ξεπεράσει τη βόμβα των σκουπιδιών, ύστερα από τις καταγγελίες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παναγιώτη Καλογερόγιαννη και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «μεγαλοφυΐες της επικοινωνίας» στον Δήμο Πειραιά, σκέφτηκαν να αναμασήσουν την καραμέλα της αξιοποίησης του Πύργου στο Λιμάνι του Πειραιά και το ακίνητο του Παπαστράτου… Με το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση ο Δήμος Πειραιά, αλλά του οποίου την «επένδυση» προσπαθεί να καρπωθεί επικοινωνιακά.

Ξαφνικά λοιπόν σήμερα, λίγες ώρες πριν την καυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, θυμήθηκαν συγκεκριμένα σάιτ, να αναφερθούν στο κύμα επενδύσεων που θααααα γίνουν στον Πειραιά και οι οποίες βέβαια δεν έχουν γίνει στα 3 χρόνια που πέρασαν.

Κάτι αντίστοιχο με τις 30.000 νέες θέσεις εργασίας δηλαδή!

Προφανώς στην Πλατεία Κοραή, δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι οι Πειραιώτες δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο… Και όπως γράψαμε και πριν λίγες μέρες, ο κόσμος τους «φτύνει» και εκείνοι νομίζουν ότι ψιχαλίζει!

Ας κοιτάξουν πρώτα να μαζέψουν τα σκουπίδια και μετά βλέπουμε για τις μεγάλες επενδύσεις…