ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Άγρια κόντρα Μελά – Βεντούρη για τα σκουπίδια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς, εμφανίστηκε χθες με ανάρτησή του στο Facebook, σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων!

Εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους ρυθμούς του Δήμου Πειραιά, αν και όπως φάνηκε από τα σχόλια των φίλων του, οι περισσότεροι είχαν αντιρρήσεις!

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, μιας και είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενο ένας Αντιδήμαρχος να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο για τη Δημοτική Αρχή την οποία υπηρετεί.

Ο ΜΕΛΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΤΟΥΡΗ!

Το πιο εντυπωσιακό ήταν το ηχηρό άδειασμα του Γιάννη Μελά στον Ανδρέα Βεντούρη, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε κάνει λόγο για κατάληψη (και όχι απεργία) προσθέτοντας μάλιστα, ότι λόγω του γεγονότος αυτού, οι υπάλληλοι που απείχαν από τα καθήκοντά τους θα πληρωθούν κανονικά!

Ο Γιάννης Μελάς, κάνοντας λόγο για απεργία, αδειάζει ευθέως τον Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας Ανδρέα Βεντούρη, στέλνοντας ίσως και ένα μήνυμα!

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΩΡΑΛΗ

Είναι φανερό πλέον ότι έχουν προκύψει και «εσωκομματικά» ζητήματα στην παράταξη Μώραλη, μετά τη μεγάλη κρίση των σκουπιδιών, τα οποία δε γίνεται να κρυφτούν με τίποτα.

Άλλωστε, το ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr έχει αποτυπώσει την έντονη δυσαρέσκεια πρωτοκλασάτων στελεχών της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, τόσο για τον επικοινωνιακό όσο και για τον ουσιαστικό χειρισμό της κρίσης με τα σκουπίδια, ρίχνοντας ευθύνες τόσο στον Ανδρέα Βεντούρη όσο και στο επικοινωνιακό επιτελείο που πλαισιώνει τον Δήμαρχο Πειραιά.

Μάλιστα, η ατάκα έμπειρου Πειραιώτη αυτοδιοικητικού της παράταξης Μώραλη που αποδίδει επακριβώς το κλίμα είναι η παρακάτω (αναφέρεται στον κ. Βεντούρη και στο επικοινωνιακό επιτελείο):

«Αυτοί μέχρι χθες δεν ήξεραν που πέφτει το λιμάνι, θα μας πουν τώρα πώς θα χειριστούμε την κρίση με τα σκουπίδια;».

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις επόμενες δημοτικές εκλογές πάντως, φαίνεται πως τα αίματα θα ανάψουν ακόμα περισσότερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ: Στον Πειραιά δεν είχαμε απεργία, είχαμε κατάληψη – Κανονικά θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Οι γειτονιές παραμένουν μέσα στα σκουπίδια!

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μας δουλεύουν κατάμουτρα – Λένε ότι μαζεύουν τα σκουπίδια ενώ…