ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σάλος με το «θα πληρωθούν κανονικά οι καταληψίες» του Αντιδημάρχου Ανδρέα Βεντούρη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν που ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα στον Πειραιά λόγω σκουπιδιών και καύσωνα, πέταξε και το «μαργαριτάρι» ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας… Στα κάγκελα κυριολεκτικά οι Πειραιώτες!

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Βεντούρης – ο οποίος αγνοείται από χθες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του ότι στον Πειραιά δεν είχαμε απεργία αλλά κατάληψη και άρα βάσει νόμου πρέπει να πληρωθούν οι εργαζόμενοι – άδειασε δημόσια τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, σε δημόσια συζήτηση στο Facebook, με τον Εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντο Ευσταθόπουλο!

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πειραιά οι εργαζόμενοι που απείχαν για δέκα ημέρες από τα καθήκοντά τους θα πρέπει να πληρωθούν κανονικά και με το νόμο!

Και υποθέτουμε, ότι και οι δημότες αντίστοιχα, θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τα πανάκριβα δημοτικά τέλη που πληρώνουν στο Δήμο Πειραιά και για αυτό το δεκαήμερο!

ΣΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

Όπως θα δείτε και παρακάτω, εκατοντάδες Πειραιώτες, σχολίασαν την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Πειραιά… Πραγματικά εξοργισμένοι!

Οι περισσότεροι ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Αντιδημάρχου, καθώς στο πρώτο σοβαρό ζήτημα που προέκυψε, «πέταξε» το μαργαριτάρι της δεκαετίας!

Προς το παρόν, εξαφανισμένος παραμένει και ο Δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος πρέπει να μας ενημερώσει επισήμως αν ισχύουν όσα διατύπωσε ο Αντιδήμαρχός του ή αν σκοπεύει να τον απομακρύνει από τη θέση του για τη δήλωσή του αυτή, που προκάλεσε πρόσθετο εκνευρισμό στους ήδη ταλαιπωρημένους Πειραιώτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ: Στον Πειραιά δεν είχαμε απεργία, είχαμε κατάληψη – Κανονικά θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας «άδειασε» τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη – Τι συμβαίνει;