ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Η Περιφέρεια Πειραιά να δώσει τα αποτελέσματα από τα δείγματα σε Μαρίνα Ζέας & Πλατεία Αλεξάνδρας που δε δημοσιοποιεί ο Δήμαρχος Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μείζον θέμα έχει προκύψει στον Πειραιά, ύστερα από το αποκλειστικό θέμα που ανέδειξε το Piraeuspress.gr, με τα Πειραιωτάκια να βουτούν στα βρώμικα νερά της Πλατείας Αλεξάνδρας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά για τις Ημέρες Θάλασσας.
 
Μάλιστα, φαίνεται πως η Δημοτική Αρχή ενοχλήθηκε τόσο πολύ, αφού σε λιγότερο από μια ώρα, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Γιάννη Μώραλη στο Facebook, η οποία δήλωνε κατηγορηματικά ότι έχουν γίνει προσφάτως οι απαραίτητοι έλεγχοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας και στη Μαρίνα Ζέας!
 
Από το Σάββατο, μέσω του Piraeuspress.gr, δεδομένου ότι το θέμα έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε χιλιάδες Πειραιώτες, ζητούμε από τον Δήμαρχο Πειραιά να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων ελέγχων!
 
Μέχρι αυτή την ώρα, ο Δήμαρχος Πειραιά δεν έχει δημοσιοποιήσει τίποτα!
 
Ψεύδεται ή αποκρύπτει την αλήθεια ο Δήμαρχος Πειραιά;
 
Για αυτό το λόγο, καλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, να δημοσιοποιήσουν άμεσα τα αποτελέσματα τωρα συγκεκριμένων ελέγχων - εάν μαι εφόσον υπάρχουν - για τις συγκεκριμένες περιοχές που αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ.
 
Οι Πειραιώτες πρέπει να μάθουν την αλήθεια!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: