ΟΡΓΗ ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΛΗ: “Αφού συναποφασίζει με τους Χρυσαυγίτες θα μας βρει απέναντί του” !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερα προβληματισμένα αλλά και συνάμα οργισμένα εμφανίζονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά από την απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη να συναντήσει και να συνομιλήσει επισήμως με τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σχετικά με το θέμα των Προσφύγων.
 
Μάλιστα, το γεγονός ότι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής διέρρευσε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ στους Χρυσαυγίτες Βουλευτές ότι δε θα προχωρήσει σε υλοποίηση hot spot 6.000 προσφύγων στον Πειραιά (δεν ξέρουμε πόσοι θα είναι) ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι!
 
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, ο τ. Υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, δεν έκρυψε την οργή του για αυτή την απόφαση του Γιάννη Μώραλη, σχολιάζοντας σε συνολική συνομιλητές του ότι "Αφού συνομιλεί και συναποφασίζει με τους Χρυσαυγίτες, θα μας βρει απέναντί του!".
 
Και μάλιστα σε ερώτηση πρωτοκλασάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ της Αίγινας, για το ποια θα είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Δημοτική αρχή εφεξής, ο Θοδωρής Δρίτσας εμφανίστηκε κάθετος, λέγοντας: "Αν δε ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Δήμαρχος Πειραιά και αν δεν διευκρινίσει επακριβώς τι θα κάνει ο Δήμος Πειραιά με τους Πρόσφυγες θα κατέβουμε στους δρόμους μαζικά. Εμείς έχουμε θρηνήσει ΝΕΚΡΟ από τους Χρυσαυγίτες!"
 
ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΩΡΑΛΗ
 
Προβληματισμός όμως επικρατεί και στη Δημοτική Αρχή Μώραλη, καθώς τα κεντροαριστερά στελέχη της Παράταξης, δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για το επικοινωνιακό επιτελείο του Δημάρχου, και τους λανθασμένους χειρισμούς σε μια σειρά απο σοβαρά ζητήματα, με αποκορύφωμα συνάντηση με τους Χρυσαυγίτες Βουλευτές, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως θριαμβευτές μετά τη συνάντηση, αναβάλλοντας την προκαθορισμένη πορεία τους στο κέντρο του Πειραιά!
 
ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Ο Γιάννης Μώραλης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από την τροπή που πήρε το εν λόγω θέμα, μετά από διαδοχικούς λάθος χειρισμούς, που φαίνεται να του κοστίζουν πολιτικά, σε συνάρτηση με τις δηλώσεις για τα έργα του ΤΡΑΜ, αλλά και την ανυπαρξία σημαντικού έργου μετά από σχεδόν 3 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Πειραιά.
 
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, καθώς η κοινωνία του Πειραιά - που τον εξέλεξε πανηγυρικά - στην κυριολεξία "βράζει".
 
Διαβάστε επίσης: