ΣΟΚ: ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Πειραιά προς τα ΜΜΕ – “Αυτό δε θα περάσει” !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε νέο δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά (το 4ο ή 5ο τις τελευταίες ώρες) στο οποίο διακρίνονται σαφείς – αν όχι απειλητικές – τουλάχιστον παρεμβατικές διαθέσεις στο έργο των ΜΜΕ!

 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το εν λόγω Δελτίο Τύπου δεν είναι εις γνώση του Δημάρχου Πειραιά, καθώς άλλωστε δεν ταιριάζει και στο προφίλ που ο ίδιος καλλιέργησε πριν και μετά της Δημοτικές Εκλογές.
 
Άραγε τι συμβαίνει στο Δήμο Πειραιά;
 
Για ακόμη μια φορά οι στενοί συνεργάτες του Γιάννη Μώραη εκθέτουν με την ανεξέλεγκτη “ορμή” τους τον Δήμαρχο Πειραιά;
 
Και θα πρέπει να μας εξηγήσουν και σε ποιους αναφέρονται αλλά και τι θα κάνουν ακριβώς για να μην περάσει αυτό όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου.

 

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά:

 

Μόνο έκπληξη προκαλούν οι ανακοινώσεις σχετικά με δήθεν συζήτηση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, θεμάτων που αφορούν το προσφυγικό, αφού στην ημερήσια διάταξη, η οποία ανακοινώθηκε στις 21 Απριλίου, δεν προβλέπεται τέτοιο θέμα.

 

Σε ό,τι αφορά τα ψευδή ανυπόστατα και ανυπόγραφα δημοσιεύματα σχετικά με δήθεν συνεργασίες με ΜΚΟ και για τη δημιουργία δήθεν hotspot στην πόλη, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης απάντησε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι αυτά κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

 

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι ανυπόγραφοι παπαγάλοι στοχεύουν για δικούς τους σκοπούς στη δημιουργία κλίματος φόβου και αναταραχής στην πόλη και αυτό δεν θα περάσει.

 

Διαβάστε επίσης:

ΜΩΡΑΛΗΣ για ΤΡΑΜ: ”Είμαστε με δεμένα τα χέρια – Μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ μπορούμε να κάνουμε” !

 

ΣΟΚ: Γκέτο Μεταναστών ο Πειραιάς με υπογραφή Μώραλη και ΜΚΟ του Σόρος!