XATZΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ: Οι πρώτες εικόνες από την κινηματογραφική ληστεία της τράπεζας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όμηροι τεσσάρων ληστών επί τρεις ώρες οι υπάλληλοι και οι πελάτες υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης, 20 Απριλίου 2017 σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα λίγο πριν κλείσει. Με την απειλή όπλων και χειροβομβίδας ζήτησαν από τους υπαλλήλους να απομακρυνθούν ενώ τους αιφνιδίασαν με αποτέλεσμα να μην προλάβει κανείς να πατήσει το κουμπί του συναγερμού.

Στη συνέχεια, απειλώντας ότι θα ενεργοποιήσουν τη χειροβομβίδα ζήτησαν από τους υπαλλήλους να τους οδηγήσουν στις θυρίδες. Εκεί, με τη βοήθεια οξυγονοκόλλησης τις άνοιξαν τις και άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Δύο από τους ληστές κράτούσαν ομήρους τους πελάτες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από όσους ήταν απέξω δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ληστεία «καρμπόν» με αυτή που έγινε τον περασμένο Αύγουστο στους Αμπελόκηπους, όπου οι δράστες είχαν επίσης κρατήσει ομήρους επί 1,5 ώρα και είχαν αδειάσει τις θυρίδες χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

bank1pp

bank2pp

bank3pp

bank4pp

bank5pp

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κινηματογραφική ληστεία με ομήρους σε τράπεζα