ΤΡΑΜ: Ταφόπλακα στον Πειραιά – Η ουρά των ΙΧ μέχρι τον παλιό Ιππόδρομο ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ταφόπλακα στον Πειραιά βάζει η Διοίκηση διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ με τα παρατεταμένα έργα σε ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ.

Η κατάσταση αυτή την ώρα στην είσοδο του Πειραιά από Παραλιακή είναι ασφυκτική, με τα ΙΧ να είναι ακινητοποιημένα στο ύψος του παλιού Ιππόδρομου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφιες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του PP, πρόκειται για ουρά χιλιομέτρων και καθυστερήσεις που αγγίζουν τα 45 λεπτά.

 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΤΩΝ & ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Οι πολύμηνες έως πολυετείς καθυστερήσεις των έργων σε ΜΕΤΡΟ & ΤΡΑΜ στον Πειραιά, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχει καταδικάσει την οικονομία του Μεγάλου Λιμανιού και μαζί την πλειοψηφία των Πειραιωτών, λόγω των αυτονόητων επιπτώσεων.

Είναι απορίας άξιο πώς και γιατί δεν έχουν διερευνηθεί ακόμα πιθανές ποινικές και αστικές ευθύνες λόγω της προαναφερθείσας κατάστασης.

Αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πλησιάζει η ώρα απόδοσης δικαιοσύνης.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Από την άλλη μεριά ουδεμία αντίδραση καταγράφεται από τη Δημοτική Αρχή Μώραλη.

Αντιθέτως, ο Δήμαρχος Πειραιά παρευρισκόμενος στην φιέστα-παρωδία του ΜΕΤΡΟ στα Μανιάτικα, νομιμοποίησε ουσιαστικά το άβατο της Διοίκησης της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, η οποία βάζει ταφόπλακα στο παρόν και το μέλλον του Πειραιά.

Μετά το σημερινό ρεπορτάζ, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των επίσημων φορέων του Πειραιά, γιατί όπως φαίνεται, αυτή η κατάσταση θα κρατήσει αρκετό καιρό ακόμα...