ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: Συναντήσεις Κώστα Χαρδαβέλλα με Μώραλη, Σεραφείμ, Γαβρίλη, Χατζηπέρο και Ιωακειμίδη!

Ο διάσημος Πειραιώτης Δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας βρέθηκε σήμερα στη γενέτειρά του, και είχε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της πόλης, ενόψει της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Piraeuspress.gr, θα παρουσιάσει στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το βιβλίο που έγραψε ο γιος του και αφορά στη σκληρή μάχη του γνωστού δημοσιογράφου με τον καρκίνο… Από την οποία και κατάφερε να βγει νικητής!

Για αυτό το λόγο και προκειμένου να καλέσει ο ίδιος τους θεσμικούς φορείς του Πειραιά, επισκέφτηκε στα γραφεία τους, τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, τους Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και νήσων κ.κ. Γαβρίλη και Χατζηπέρο, ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Νικαίας κ. Ιωακειμίδη, καθώς για σημαντηκό προσωπικό λόγο του κ. Χαρδαβέλλα αναβλήθηκε η προκαθορισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Το Piraeuspress.gr σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από τις συναντήσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο όπου ο κ. Σεραφείμ δωρίζει μια εικόνα της Παναγίας στον Κώστα Χαρδαβέλλα – ο οποίος θα αφηγηθεί την Τετάρτη και τη σχέση του με την Παναγία την Εκατονταπυλιανή την περίοδο της σκληρής του δοκιμασίας – όπως επίσης και ένα βιβλίο-πόνημα πολλών δεκαετιών, του ίδιου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς.

Με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη, ο οποίος ευγενικά παραχώρησε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κατά την παράδοση των ξεχωριστών δώρων του κ. Σεραφείμ.

Με τους Αντιπεριφερειάρχες (εξ αριστερών) Νήσων κ. Χατζηπέρο και Πειραιά κ. Γαβρίλη.

*Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη