ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020: Ομιλία με θέμα «Η γνωριμία μου με τον Άγιο Πορφύριο» από τον Επίσκοπο Ρωγών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ρωγών κ. Φιλόθεο συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, για δωδέκατη ημέρα, οι εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Ενορίας μας με αφορμή τον εορτασμό του προστάτου Αγίου μας Δημητρίου.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, στις 6.00μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και στην συνέχεια, θα ομιλήσει στον Ιερό μας Ναό στις 7.00μ.μ. με θέμα "Γνώρισα τον Άγιο Πορφύριο".
Ο Θεοφιλέστατος με την ποιμαντική του ευαισθησία αλλά και με την απλότητά του και την μαθητεία του με σύγχρονους Γέροντες έρχεται να φωτίσει πτυχές της πνευματικής μας ζωής και να οικοδομήσει τις καρδιές όλων μας μέσα από την προσωπική του μαθητεία με τον Άγιο Πορφύριο.
Στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού και η Ιερά Παράκλησις του Αγίου Δημητρίου.
Στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020, φιλοξενείται στον Ιερό Ναό, η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής, από την πόλη του Αιγίου, και η οποία θα παραμείνει μέχρι το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων, Κυριακή 1 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό.