ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ: Επιχείρηση καθαρισμού πλατείας στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Κωπαΐδος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζοντας τις συντονισμένες παρεμβάσεις καθαριότητας,  ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Κωπαΐδος  στην Παλαιά Κοκκινιά.

Συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πειραιά  με σάρωθρα και πλυστικά μηχανήματα πραγματοποίησαν  εργασίες καθαρισμού,  έπλυναν την πλατεία και τους δρόμους περιμετρικά, έβαψαν παγκάκια και πεζοδρόμια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, υλοποιώντας εργασίες καθαρισμού σε σημεία που χρήζουν παρέμβασης, προκειμένου να είναι όμορφες και καλαίσθητες οι γειτονιές του Πειραιά. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε στη συνέχεια, πως με αυτές τις στοχευμένες δράσεις  ο Πειραιάς είναι πλέον μια πιο καθαρή πόλη, υπογραμμίζοντας πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. «Θα συνεχίσουμε με σχεδιασμό και επιμονή σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου η πόλη μας να είναι ακόμα πιο καθαρή», επεσήμανε ο κ. Μώραλης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, προσθέτοντας : «Είναι ένας σχεδιασμός ο οποίος συνεχώς αναβαθμίζεται με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα, στο κέντρο, αλλά και σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά. Στόχος μας είναι να βρεθούμε σε κάθε γειτονιά και σε κάθε μικρό δρόμο της πόλης. Καμία γειτονιά να μην είναι “αόρατη”».

Στη συνέχεια, ανέφερε  ότι σε αυτήν την προσπάθεια, η συμβολή των πολιτών, ώστε να διατηρηθούν οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί είναι σημαντική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να ακολουθούν το σλόγκαν που υπάρχει σε όλους τους καινούργιους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη,  το οποίο είναι  «προσέχουμε την πόλη μας σαν το σπίτι μας».