ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Καρέ – καρέ η δράση των ληστών που βασάνιζαν τα θύματά τους στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζουν τα λόγια του γαμπρού του θύματος...

 
 
Η συγκλονιστική μαρτυρία του γαμπρού μιας 87χρονης γυναίκας από το Κερατσίνι, που έπεσε θύμα των κακοποιών, αποκαλύπτει το πόσο αδίστακτη είναι αυτή η συμμορία.
 
Διαβάστε αναλυτικά την μαρτυρία όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr:
 
"Η γιαγιά εκείνη την ώρα κοιμόταν, ο ληστής την καβάλησε, της έδεσε το λαιμό στο κρεββάτι και την έγδυσε. 

Της φώναζε "που έχεις τα λεφτά" και της πέρασε σακοράφες στο λαιμό και στο στήθος. Της κάρφωσε τις βελονες στο λαιμό για να του πει που έχει τα λεφτά και της έδωσε σκόνη απορρυπαντικού να φάει. Στη συνέχεια της ξερίζωσε το δόντι, είχε ένα δόντι από πλατίνα και αυτος της το ξερίζωσε. 

Αν τον είχα στα χέρια μου, σας πληροφορώ οτι δε θα μου τον πέρνανε με τίποτα, μετά από αυτό που είδα στην πεθερά μου. Της έσπασε δύο πλευρά, αφού ζει η γιαγια λέμε πάλι καλά!

Της πήρε δύο δαχτυλίδια που φόραγε η πεθερα μου στα χέρια. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι τέρας. Ηθελα μόνο να τον έχω στα χέρια μου. Μετά θα πήγαινα φυλακή για ζωοκτονία, γιατί αυτοί είναι ζώα, δεν είναι άνθρωποι. Τουλάχιστον να έλεγε οτι πήγα για κάποιον άνθρωπο φυλακή. 

Η γιαγιά για να γλιτώσει έκανε την πεθαμένη, γιατί της ειχε βάλει δύο σακοράφες στο λαιμό και πονούσε φριχτά. Τι να λέμε; Να σου βγάλει ο άλλος το δόντι ψυχρά; 

Μόνο όταν ακούστηκε μια πόρτα από τη γειτονιά, στις 5.00 το πρωί ενός παλληκαριού που ξυπνά νωρίς για να πάει στη δουλειά του σε έναν φούρνο, μόνο τότε την άφησε τη γιαγιά. 

Τι να πω, είναι να τρελαίνεσαι! Η πεθερά μου είναι φοβισμένη, χθες πήγε και τον αναγνώρισε τον τύπο"

 
Σημειώνεται πως η αστυνομία αναζητά το τρίτο μέλος της συμμορίας που παραμένει ασύλληπτο μέχρι και αυτή την ώρα.
 
Διαβάστε επίσης: