ΕΚΛΟΓΕΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Μελάς, Μαντούβαλος και Αγραπίδης στηρίζουν Αρβανιτόπουλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια εβδομάδα πριν τις Εθνικές Εκλογές και οι συμμαχίες στο μεγάλο λιμάνι έχουν οριστικοποιηθεί, δίνοντας μας και μια γεύση από το τελικό αποτέλεσμα.
 
Ισχυρή τριανδρία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου οι Παναγιώτης Μελάς (και ο υιός Γιάννης Αντιδήμαρχος Οικονομικών), ο Πέτρος Μαντούβαλος και ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, του δίνει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για την πρώτη και σίγουρα εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά.
 
Μαζί με τους παραπάνω και πλήθος Αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, νυν και τέως, όπως για παράδειγμα  ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης.
 
Με τα καλύτερα λόγια μιλά για τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και η συνυποψήφιά του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Α Πειραιά Νόνη Δούνια, η οποία και αποτελεί το φαβορί για την 3η θέση, ενώ έχει σημαντικά ερείσματα στις Σπέτσες λόγω καταγωγής.
 
Όπως και οι περισσότεροι συνυποψήφιοι του πρώην Υπουργού Παιδείας, οι οποίοι φαίνεται με αυτόν τον τρόπο να αντιδρούν στη συμμαχία Κατσαφάδου-Ρέππα.
 
Βέβαια μένουν ακόμα 7 μέρες, οι οποίες θεωρούνται και οι κρισιμότερες. 
 

Διακινδυνεύουμε να προβλέψουμε ότι πολύ δύσκολα θα δούμε μεγάλες ανατροπές και στην κατάταξη των υποψηφίων της Α Πειραιά...

Διαβάστε επίσης:
 
 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PIRAEUSPRESS.GR ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πάνω από 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά