ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Ουδεμία σχέση έχει ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αμοργιανός με τη Μητρόπολη Πειραιά

Άμεση και καταλυτική η παρέμβαση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαράντο Ευσταθόπουλο, ξεκαθάρισε ότι τόσο η Μητρόπολη Πειραιά όσο και ο ίδιος δε σχετίζονται υπό καμία έννοια με τον Αντιδήμαρχο Πειραιά Νίκο Αμοργιανό.

Ο Μητροπολίτης Πειραιά σε ερώτηση του Σαράντου Ευσταθόπουλου σε σχέση με τους περίεργους διαλόγους των ιεροψαλτών απάντησε ότι δε γνωρίζει για ποια πρόσωπα κάνουν λόγο, τονίζοντας όμως ότι σε καμία των περιπτώσεων τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν το ύφος και τον χαρακτήρα της ελληνορθόδοξης εκκλησίας, της Μητρόπολης Πειραιά, των πιστών και βέβαια του ιδίου,ενώ χαρακτήρισε αστειότητες τα περί μαγιό κλπ.

Κλείνοντας, ο Σεβασμιότατος, τόνισε ξανά ότι η Μητρόπολη Πειραιά δεν έχει ούτε σχέση εργασίας με τον κ. Αμοργιανό αφού ο ίδιος δεν είναι ούτε ήταν ποτέ ιεροψάλτης σε κάποιο ναό της Μητροπόλεως επί των ημερών του κ. Σεραφείμ.

Ήμασταν σίγουροι ότι ο Μητροπολίτης Πειραιά θα ξεκαθάριζε το θολό τοπίο που ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος είχε δημιουργήσει σχετικά με τις υποτιθέμενες στενές σχέσεις του με τη Μητρόπολη Πειραιά… Για ευνόητους λόγους!

Ο μύθος καταρρίπτεται λοιπόν και μάλιστα από τα πιο υπεύθυνα χείλη, δια στόματος Μητροπολίτη Πειραιά.

Τώρα, το λόγο έχουν οι αρμόδιοι Μητροπολίτες, στις ενορίες των οποίων δραστηριοποιούνται οι εν λόγω ιεροψάλτες!

Διαβάστε επίσης


Νίκος Αμοργιανός: Τα ειρωνικά σχόλια για την Εκκλησία, το μαγιό του παπά, ο τρούλος και ο Τούρκος δάσκαλος!