Νίκος Αμοργιανός: Τα ειρωνικά σχόλια για την Εκκλησία, το μαγιό του παπά, ο τρούλος και ο Τούρκος δάσκαλος!

Δυστυχώς το ρεπορτάζ αφορά σε Αντιδήμαρχο Πειραιά, ο οποίος είναι ιεροψάλτης της Μητρόπολης Πειραιά και πλασάρεται σαν ο »εκλεκτός» του Θεού και του Μητροπολίτη Πειραιά στους τρίτους! Θαυμάστε τον!

Πρόκειται για το συνήθη ύποπτο Νίκο Αμοργιανό και την ενασχόλησή του με το Facebook!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι υπηρετεί την ορθόδοξη εκκλησία και που κατά καιρούς έχουμε δει να κυκλοφορεί φωτογραφίες με Μητροπολίτες και Οικουμενικούς Πατριάρχες..

Ο ίδιος άνθρωπος με την ίδια ευκολία σχολιάζει τα παρακάτω που θα δείτε για την εκκλησία και τους ανθρώπους που την »υπηρετούν»… όπως και ο ίδιος άλλωστε, μέσα από έναν δημόσιο διάλογο στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, με συνάδελφό του ιεροψάλτη.

Θα θέλαμε να δούμε την αντίδραση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος ορθώς σε ανάλογες περιπτώσεις έχει λειτουργήσει με τη δέουσα αυστηρότητα και που βέβαια δε φέρει καμία ευθύνη για τη »δράση» του Νίκου Αμοργιανού…


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK:Και αναρωτιόμαστε…

Ποιος θα είναι ο καλεσμένος της Κυριακής που θα του φύγει το μαγιό… αν φοράει όπως τονίζει ο φίλος του Αντιδημάρχου Πειραιά; Μήπως κάποιος ρασοφόρος λέμε εμείς…
Και γιατί να μη φοράει μαγιό;;;;; Και αν είναι έτσι, πού το γνωρίζουν ο Αντιδήμαρχος και ο φίλος του;;;;ψ

Θα φύγει ο τρούλος από το ρεσιτάλ ταπεινότητας και σεμνότητας των ιεροψαλτών ή επειδή όπως υπονοεί ο Αντιδήμαρχος θα χάσουν το ψωμάκι τους εάν έρθει να ψάλει (άκουσον άκουσον) ο Τούρκος στην ενορία τους;

Πόσα άραγε χρήματα παίρνουν οι »άγιοι» ιεροψάλτες για να προσφέρουν τη θεία τους φωνή στους ευλαβείς πιστούς;
Και ποιος είναι ο ταμίας που θα πάρει και μεγάλη χαρά;;;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…

Δεν είναι έτσι όμως. Υπάρχουν και τα φωτεινά παραδείγματα και είναι πολλά. 

Ελπίζουμε μετά το ενδεικτικό ρεπορτάζ οι αρμόδιοι Μητροπολίτες να λάβουν τα μέτρα τους προκειμένου να προφυλάξουν το κύρος και τη σοβαρότητα της εκκλησίας.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:


ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!