ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΡΑΛΛΕΙΟΥ: Πλήρης επιβεβαίωση της PP-Συμφωνία Μιχαλολιάκου-Κυβέρνησης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της Piraeus Press για την κατεδάφιση του γιαπιού της Ραλλείου, ύστερα από τη συνάντηση Μιχαλολιάκου-Χρυσοχοΐδη.

Πάρθηκε η οριστική απόφαση για την κατεδάφιση του κτιρίου-φάντασμα στο κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, απόσπασε τη δέσμευση του Υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και άρα και της Κυβέρνησης, για άμεση κατεδάφιση του γιαπιού της Ραλλείου, που στοιχειώνει το κέντρο του Πειραιά εδώ και δεκαετίες.

Δεδομένης και της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου, είσαι σίγουρο ότι το κέντρο της πόλης θα αναβαθμιστεί σημαντικά.

Όπως από τις 13 Ιουνίου σας είχαμε αποκαλύψει, μετά την κατεδάφιση, θα κατασκευαστεί υπόγειο πάρκινγκ ενώ στην επιφάνεια, θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη καταπράσινη πλατεία του κέντρου του Πειραιά.


Έμπειροι σχολιαστές, γνώστες των πραγμάτων στο μεγάλο λιμάνι, σχολίαζαν στην Piraeus Press, ότι ένα τέτοιο έργο θα επισφράγιζε την αλλαγή που έχει επέλθει στον Πειραιά από αναλήψεως της δημαρχίας από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ενώ ταυτόχρονα, θα τον οδηγούσε σε μια θεαματική επικράτηση στις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον προσεχή Ιούνιο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Πειραιά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (και δεν είναι λίγες… καθώς η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει!) ώστε η κατεδάφιση να πραγματοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό.


Άλλωστε, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι, μια τέτοιους μεγέθους κατεδάφιση και μια πλήρης ανακατασκευή της πλατείας, απαιτεί αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Κατεδαφίζεται το γιαπί της Ραλλείου στο κέντρο του Πειραιά!

Ο Πειραιάς αλλάζει… και οι Πειραιώτες το αντιλαμβάνονται!

Τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν τον Πειραιά!