ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών γιορτάζουν στο ΣΕΦ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου  κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή και της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη γιορτή των Παιδικών Σταθμών, την  Πέμπτη   20 Ιουνίου, στις 17:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Τα παιδιά των Σταθμών θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με θέμα: «Εφημερίδες».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

 

«Τα παιδιά μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Όχι μόνο γιατί αυτά αποτελούν την χαρά και την ευτυχία της οικογένειας, αλλά γιατί όσο πιο ευτυχισμένα μεγαλώνουν, τόσο πιο υγιείς σε κάθε επίπεδο θα γίνουν ως ενήλικες.

Αυτός είναι και ο σκοπός που από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκα ότι δεν θα υπάρξει ούτε ένα παιδί στην πόλη του Πειραιά, που θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού. Όπως όλοι γνωρίζετε αυτή η δέσμευσή μας υλοποιήθηκε στο ακέραιο μέσα σε δύσκολες και απαγορευτικές οικονομικά συνθήκες.

Παρόλα αυτά δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη των βρεφονηπιακών σταθμών γιατί εκτός των άλλων με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε και τις οικογένειες που δοκιμάζονται οικονομικά.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάζονται και στηρίζουν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πειραιά και φυσικά την Αντιδήμαρχο Ευαγγελία Σαρρή για τις πρωτοβουλίες της αλλά και για το έργο που γίνεται σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για έναν καλύτερο και πιο όμορφο Πειραιά. Τον αξίζουμε όλοι αλλά πάνω από όλα τα παιδιά του Πειραιά.»

 

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και  Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε:

«Με μεράκι και αγάπη οι εργαζόμενές μας στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς με τα αγαπημένα μας παιδιά, θα παρουσιάσουν στο Βεάκειο, μια πολύ όμορφη γιορτή, που θα έχει θέμα τις εφημερίδες.

Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας τον κ. Μιχαλολιάκο γιατί είναι δίπλα μας και στηρίζει τις προσπάθειές μας.

Εκδόσαμε ένα πανέμορφο έντυπο, ένα εφημεριδάκι με τίτλο τα «Τα παιδιά του Πειραιά»,  με θέματα των παιδιών των Σταθμών μας και με θέματα που θα παρουσιάσουν στη γιορτή μας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το χορηγό μας, για τη δωρεάν έκδοση του εντύπου.

Καλούμε όλες και όλους τους Πειραιώτες να έρθουν στο ΣΕΦ, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, στις 20 Ιουνίου, (μετά την αναβολή λόγω της βροχής, στις 12 και 13 Ιουνίου που είχαμε αρχικά προγραμματίσει στο «Βεάκειο»)  και να απολαύσουν τα μικρά παιδιά του Πειραιά.»