ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2019: Διπλή αποχώρηση από τον Κασιμάτη

– Έσκασε «διπλή» βόμβα για τον απερχόμενο Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη

– Αποχώρησαν δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι του με κοινό ανακοινωθέν

– Έντονο παρασκήνιο για διάλυση του συνδυασμού Κασιμάτη

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», κατέθεσαν την ανεξαρτητοποίησή τους, ασκώντας κριτική για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής ομάδας αλλά και συνολικά της διοίκησης του Δήμου, με σαφείς αιχμές προς το πρόσωπο του απερχόμενου Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη.

Από την επιστολή προκύπτει ότι οι πρόσφατες πρωτοβουλίες του Δημάρχου Κορυδαλλού, αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου θα λειτουργήσει ο νέος σταθμός Μετρό, λειτούργησαν καταλυτικά, αφού όπως δηλώνουν οι 2 δημοτικοί σύμβουλοι, ο Δήμαρχος λειτούργησε συγκεντρωτικά για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Η καταγγελία των δυο ανεξάρτητων πλέον Δημοτικών Συμβούλων, ταυτίζεται με τη θέση της αντιπολίτευσης, η οποία αναφέρει ότι δεν υπήρξε ουσιαστικός διάλογος προκειμένου να εκφραστούν οι πολίτες και οι φορείς της πόλης.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εκ νέου υποψηφιότητα των δυο ανδρών, οι οποίοι μάλιστα έχουν επιτομή κοινωνικοεπαγγελματική παρουσία στην Κορυδαλλό, αλλά σίγουρα όχι στο πλευρό του Σταύρου Κασιμάτη!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο κ. Ζήσης (γνωστός ορθοπεδικός) όσο και ο κ. Πάχος (ελ. επαγγελματίας) κινούνται προς το νέο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά, ο οποίος συγκεντρώνει ικανά και αναγνωρίσιμα στελέχη με πλούσια αυτοδιοικητική δράση, από όλους τους χώρους του πολιτικού φάσματος.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένονται και νέες αποχωρήσεις από τη δημοτική ομάδα του απερχόμενου Δημάρχου Κορυδαλλού.

Το κλίμα αβεβαιότητας σε συνδυασμό με συγκεκριμένες τακτικές και επιλογές του κ. Κασιμάτη, έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά, που θα εκφραστούν με πιθανότατα μαζικές αποχωρήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα!