ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής – Αγανάκτησε η μητέρα του Φύσσα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τις 4 Ιουνίου διέκοψε το δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό εξόργισε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία άρχισε να φωνάζει για την τόσο μεγάλη διακοπή της δίκης.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν επεισόδια στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Κορυδαλλού, καθώς ομάδα ατόμων επιχείρησε να μπει από την πλαϊνή είσοδο φωνάζοντας "φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες"."φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εμπλεκόμενους, οι οποίοι έχουν σχέση με τη δίκη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς που διεξάγεται αυτή τη στιγμή σε διπλανή αίθουσα. Με την ολοκλήρωση της έντασης ο Τάκης Μιχαλόλιας δήλωσε στο δικαστήριο οτι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί η υπεράσπιση να δικάσει, καθώς τίθεται θέμα ασφαλείας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ακροατηρίου. Μάρτυρες και θύματα, καταφέρθηκαν κατά τις υπεράσπιση φωνάζοντας "δολοφόνοι"και άλλα.

Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια η Πρόεδρος ανέβηκε στην έδρα και θέλησε να συνεχίσει την εκφώνηση του καταλόγου των κατηγορουμένων.

"Επειδή αυτή η υπόθεση πρέπει να έχει τη διασφάλιση της ηρεμίας για τα δικαιώματα των κατηγορουμένων. Το επεισόδιο υποχρεώνει το σύνολο των συνήγορων να απέχουν σήμερα τουλάχιστον από τη διαδικασία. Θα διακόψουμε", ανεφερε ο Τακης Μιχαλολιας.

"Τέσσερις συνάδελφοι έχουν δεχτεί στα γραφεία τους επιθέσεις. Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ψαχνόμαστε για το πως θα αποχωρήσουμε απο την αίθουσα", ανέφερε ο Άγγελος Αγγελέτος, συνήγορος υπεράσπισης.

"Ηδη έχουν αποχωρήσει. Ηταν ανεπαρκή τα μέτρα ασφαλείας. Λάθος τους", είπε η κ. Λεπενιώτη, Πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου που δικάζεται η υπόθεση, με το ακροατήριο να φωνάζει "λάθος σας!"

Διαβάστε επίσης:

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: "Ντου" στην αίθουσα που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)