90 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βράβευση Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια άκρως "ερυθρόλευκη" βραδιά ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Μώραλης, τίμησαν τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην εκδήλωση για το κλείσιμο των 90 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικότερου και πιο πετυχημένου αθλητικού συλλόγου, όχι μόνο του Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Η λαμπρή εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο ήταν κατάμεστο από Πειραιώτες και Πειραιώτισσες κάθε ηλικίας, με τους "πρωταγωνιστές" των ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πόλο και βόλλεϋ του Θρύλου να ξεχωρίζουν, δεδομένου ότι άπαντες έδωσαν το παρών.

Τον Πρόεδρο του "Δαφνοστεφανωμένου Εφήβου" και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά συνόδευσε η οικογένειά του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε λίγο πριν τις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο, ενώ είχε και συζήτηση με τους Μάρκο Σίλβα και Γιάννη Βρέντζο, μέχρι τα σβήσουν τα φώτα και να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού αντιπροσώπευσαν επίσης οι Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγιε, Παϊτίμ Κασάμι, Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο Κώστας Καραπαπάς, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Θοδωρής Γιαννίκος, ο Γιώργος Παύλου και ο Βασίλης Βασιλειάδης.

Βράβευση του "ατακαδόρου" Σωκράτη Κόκκαλη: "Ελπίζω να αφήσει να πάρουν και οι άλλοι κανένα Πρωτάθλημα"

Οι ατάκες του Σωκράτη Κόκκαλη πάντα έγραφαν ιστορία και ήταν απολύτως εύστοχες. Το ίδιο συνέβη και στη συγκεκριμένη εκδήλωση, όταν κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκείνος που ξεκίνησε την Αυτοκρατορία του Θρύλου, βγάζοντας τον σύλλογο από τα "πέτρινα χρόνια", έκανε ένα σχόλιο, ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες και κλισέ εκφράσεις σε ανάλογες περιπτώσεις.

«Ελπίζω να αφήσει να πάρουν και οι άλλοι κανένα πρωτάθλημα» (vid)

"Ελπίζω ο κ. Μαρινάκης να αφήσει να πάρουν και οι άλλοι κανένα Πρωτάθλημα", είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν με το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ήταν πολύ ξεκάθαρος: "Οι οπαδοί των άλλων ομάδων τι πρέπει να κάνουν; Να πηγαίνουν με καλάζνικοφ;".

Διαβάστε επίσης:

Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τον Ολυμπιακό που έκλεισε τα 90! (φωτο)