ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συλλεκτικά διαρκείας και από 100 ευρώ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7), με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα 100 ευρώ! Συλλεκτικές οι φετινές κάρτες.

Ηχώρα περνάει τις πιο -πρόσφατες- κρίσιμες ώρες της, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο, με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι πολύ πιο χαμηλές συγκριτικά με εκείνες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, περίπου 18.000 εισιτήρια που θα τεθούν προς πώληση θα κυμαίνονται από 100 έως 170 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φετινές κάρτες θα είναι αφιερωμένες στη «χρυσή 11άδα», η οποία αποτελείται από τους Δεληκάρη, Ντέταρι, Προτάσοφ, Αναστόπουλο, Ιμπαγάσα, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Αναστόπουλος, Ζιοβάνι και θα έχουν φωτογραφίες των παικτών ενώ θα αναγράφεται «θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι». Η έναρξη των πωλήσεων θα ξεκινήσει στις 9/7 ενώ οι ανανεώσεις από τις 20/7.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος είπε:

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας καλωσορίσω σε αυτήν την εκδήλωση. Φέτος είναι μία ιστορική χρονιά για τον σύλλογό μας.

Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο σημαντικός οργανισμός στην χώρα είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Με πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και 22η θέση στην Ευρώπη. Ο Ερασιτέχνης πλέον οικονομικά υγιής χάρις στην στήριξη του κόσμου και της ΠΑΕ σε όλα τα αγωνίσματα. Δυστυχώς δεν ισχύουν τα ίδια για την χώρα και την κοινωνία. Βιώνουμε μία πρωτοφανή κρίση. Ο πυρήνας για εμάς ήταν να δώσουμε την αγάπη στον κόσμο.

Αφουγκραζόμαστε την ελληνική κοινωνία και το τι συμβαίνει και ο κάθε φίλαθλος την δυσκολία και αβεβαιότητα που βιώνει.

Προχωράμε σε μία πρωτοφανή μείωση που φτάνει έως το 50%. Πλέον πάνω από 18.000 θα διατίθενται για όλους τους αγώνες σε τιμές 100 - 170 ευρώ. Θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια στα 40 ευρώ. Δηλαδή 2 ευρώ ανά ματς. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την κρίση να μην μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Πλέον έχουμε διαμορφωθεί στο 30%, δηλαδή κατά πολύ μειωμένες από αυτές που ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια. Το κάνουμε με όλη μας την καρδιά. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας. Θέλουμε να είναι κοντά μας και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας. Τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία θα μας τα παρουσιάσει ο κ. Καραπαπάς».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Καραπαπάς ενημέρωσε πως για πρώτη φορά φέτος οι κάρτες θα είναι συλλεκτικές καθότι θα γίνεται ειδική αναφορά στην πιο αγαπημένη 11άδα του κόσμου.

Ερωτηθείς για το εάν θα επηρεαστεί το μπάτζετ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μία εταιρεία πολύ ισχυρή οικονομικά αλλά οι εξελίξεις είναι ότι το χειρότερο. Εμείς πορευόμαστε στο ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι συνεχίζουμε στο κομμάτι του μπάτζετ και του σχεδιασμού. Στα διαρκείας πήραμε το κακό σενάριο. Το καλύτερο θα ήταν να ξέρουμε ακριβώς το συντομότερο δυνατό το τι θα συμβεί».

Το κατά πόσον για τα άλλα εισιτήρια θα υπάρχουν τα 10 ευρώ για τον Ερασιτέχνη τόνισε:«Αυτή είναι η πρόθεσή μας. Να συνεχιστεί αυτή η κίνηση για τον Ερασιτέχνη».

Για τα απλά εισιτήρια και τις τιμές είπε:«Κοιτάξτε η προτεραιότητά μας είναι αυτή η ανταπόδοση είναι να υπάρχει στα διαρκείας για τον κόσμο που μας στηρίζει σε όλα τα ματς. Νιώθουμε την υποχρέωση η ανταπόδοση να είναι πιο μεγάλη για τα διαρκείας».

Αναλυτικά οι τιμές:

V VIP 2.500 ευρώ

VIP: 1.400 ευρώ

33 800 ευρώ

14,15 490 ευρώ

Θύρες:12,16 / 380 ευρώ

Θύρες: 11,17 / 280 ευρώ

Θύρες: 1,2,8,9,19,20 / 170 ευρώ

Θύρες: 21,22,23 / 150 ευρώ

Οικογενειακή κερκίδα 24,25: 1 ενήλικας + 1 παιδί 180 ευρώ, 1 ενήλικας +2 παιδιά 220, 2 ενήλικες και 1 παιδί 320 ευρώ, 2 ενήλικες και 2 παιδιά 360 ευρώ, εισιτήριο ενήλικα 140 και εισιτήριο παιδιού 40 ευρώ

Θύρες: 4,5,6 / 100 ευρώ