Ντέρμπι αιωνίων σήμερα στο ΟΑΚΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι ερυθρόλευκοι απόψε (19:00, Novasports 3) αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τον εξ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Πειραιώτες, έχοντας αβάντα το +6 (82-76) του πρώτου αγώνα που κέρδισαν στο ΣΕΦ, έχουν το... δικαίωμα να ηττηθούν και με κάτω από έξι πόντους ώστε να υπερτερούν στην βαθμολογία στο ενδεχόμενο της ισοβαθμίας, αλλά στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάει στο ΟΑΚΑ για τη νίκη.

Ενδεχόμενο "διπλό" θα τονώσει το ηθικό της ομάδας ενόψει της συνέχειας, αλλά πέρα από αυτό, κανείς από τους φιλοξενούμενους δεν έχει ξεχάσει το αποτέλεσμα του Κυπέλλου στο ξεκίνημα της σεζόν και θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις τους εντός γηπέδου.

Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση του τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος ταλαιπωρείται με ελαφριά θλάση και θα κάνει προσπάθεια ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο Final-Four της Μαδρίτης.

Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος και στον "άσο", ενώ στο ροτέισον θα μπει και ο Δημήτρης Κατσίβελης, καλύπτοντας το κενό του Αμερικανού γκαρντ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάθος στην περιφέρεια τους και στο "2" μπορεί να αγωνιστεί και ο Ματ Λοτζέσκι, έχοντας στο "3" τους Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Σε ότι αφορά την τακτική ο Ολυμπιακός αρέσκεται να παίζει δύο ειδών άμυνας στα pick-n-roll.Το δυναμικό hedge-out στα όρια της παγίδας και τις αλλαγές.

Πηγή: redplanet.gr