Ολυμπιακός: Συνεργασία με Airfasttickets

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με την γνωστή εταιρεία και ο εμπορικός διευθυντής του Ολυμπιακού υποστήριξε πω υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει μια νέα χορηγική συνεργασία! Συγκεκριμένα, προχώρησε σε συμφωνία με την Airfasttickets, την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία στο χώρο του τουρισμού, η οποία θα συμμετέχει ως Official Sponsor στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014, ταξιδεύοντας μαζί με το Θρύλο στις αναμετρήσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη! Η συνεργασία αυτή με μια νέα εταιρεία η οποία εδρεύει στον Πειραιά και αναπτύσσεται ραγδαία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δεν θα μπορούσε παρά να ταυτιστεί με την προσπάθεια της ομάδας του Ολυμπιακού να κατακτήσει ξανά την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει και να συνεχίσει να κάνει περήφανους τους φιλάθλους του.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε:


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Airfasttickets. Συζητούσαμε αρκετό καιρό και καταφέραμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία η οποία θεωρούμε πως θα είναι αποτελεσματική, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και για τα δύο μέρη. Η Airfasttickets ως ο νέος Official Sponsor της ομάδας του Ολυμπιακού, συνδέεται πλέον με τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2012 και το 2013 και έρχεται να προστεθεί στην εξαιρετική ομάδα των χορηγών και συνεργατών μας, με την υποστήριξη των οποίων θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα δημιουργήσει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες για όλους τους φιλάθλους μας!»

Από την πλευρά του, ο κ.Νικόλαος Κοκλώνης, Πρόεδρος & Ιδρυτής της Airfasttickets υπογράμμισε:


«Η Airfasttickets εκτός από τα ταξίδια, αγαπά και τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός, όπως και το ταξίδι είναι συγκίνηση, ελπίδα και συναίσθημα. H προσπάθεια μιας εταιρίας, όπως η Airfasttickets, να αναπτυχθεί παγκοσμίως είναι ανάλογη με αυτή ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό με το βλέμμα στην επόμενη διάκριση. Με τη συνεργασία αυτή επισφραγίζουμε την προσπάθεια μας να ταξιδεύουμε όλους τους Έλληνες οικονομικά παντού ώστε να βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, τον δις πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, σε κάθε αναμέτρηση εντός και εκτός συνόρων».