Οι πιθανοί αντίπαλοι του θρύλου στο Champions League

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία πρώην ομάδα του Χουμπ Στέφενς έφερε η κληρωτίδα στον δρόμο της Μέταλιστ, η οποία – όπως και ο ΠΑΟΚ για τους δικούς του λόγους – περιμένει να μάθει την απόφαση της UEFA για το μέλλον της στο Champions League.

Εφόσον η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφασίσει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει τη θέση των Ουκρανών, τότε ο Ολλανδός προπονητής των Θεσσαλονικέων θα αντιμετωπίζει τη Σάλκε, όπως προέκυψε μετά τη σημερινή κλήρωση για τα πλέι οφ στη Νιόν.
Με τη γερμανική ομάδα ο 60χρονος τεχνικός κατέκτησε το Κύπελλο UEFA το 1997, ενώ την περσινή σεζόν εκείνος ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όταν και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για την ίδια διοργάνωση.
Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα «δυνατά ζευγάρια» είναι Λιόν-Σοσιεδάδ, Αϊντχόφεν-Μίλαν και Φενέρμπαχτσε-Άρσεναλ.
Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 20-21 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα.
Γύρος των πρωταθλητών
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)- Βασιλεία (Ελβετία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Μάριμπορ (Σλοβενία)
Σαχτέρ Καραγκαντί (Καζακστάν)-Σέλτικ (Σκωτία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)
Γύρος των μη πρωταθλητών
Λιόν (Γαλλία)-Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία)
Σάλκε (Γερμανία)-Μέταλιστ (Ουκρανία)
Πάσος Φερέιρα (Πορτογαλία)-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Μίλαν (Ιταλία)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Άρσεναλ (Αγγλία)
Στους ομίλους έχουν ήδη εξασφαλισμένη θέση οι: Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μαν. Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Μπενφίκα (σίγουρα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας), Ατλέτικο Μαδρίτης (στο πρώτο ή στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας), Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μαρσέιγ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παρί Σεν Ζερμέν (σίγουρα στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας), Γιουβέντους, Μαν. Σίτι, Άγιαξ (στο δεύτερο ή στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας), Ντόρτμουντ, Ολυμπιακός, Γαλατάσαραϊ (σίγουρα στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας), Λεβερκούζεν, Κοπεγχάγη, Νάπολι (στο τρίτο ή το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας), Άντερλεχτ (σίγουρα στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας).