Σημαντική ΔΩΡΕΑ Μαρινάκη στο ίδρυμα Στίβεν Τζέραρντ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στο το Ίδρυμα του Άγγλου ποδοσφαιριστή για άπορα παιδιά, κατά το γκαλά που διοργανώθηκε.

Μετά το μεγάλο φιλικό στο Άνφιλντ, προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό μας και τη Λίβερπουλ, ακολούθησε και μία σπουδαία εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο Τζέραρντ διοργάνωσε ένα γκαλά, στην ACC Arena του Λίβερπουλ, για το Steven Gerrard Foundation, το οποίο βοηθάει άπορα παιδιά και παιδιά με ασθένειες, τα οποία έχουν ανάγκη.

Πάντα ευαίσθητος σε θέματα φιλανθρωπίας, ο Ολυμπιακός ήταν εκεί και μάλιστα ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ότι δωρίζει στο Ίδρυμα Στίβεν Τζέραρντ το σημαντικό ποσό των 100.000 λιρών! Ο ίδιος ο Τζέραρντ ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, μαζί με τον παρουσιαστή του γκαλά, και ανακοίνωσε σε όλους τους παρευρισκομένους τη γενναιόδωρη αυτή κίνηση του κ. Μαρινάκη.

Οι καλεσμένοι χειροκρότησαν θερμά αυτή την προσφορά του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού μας και ο Τζέραρντ πρόσθεσε: «Τα λόγια δεν φτάνουν. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού δωρίζει στο Ίδρυμά μας το σημαντικό ποσό των 100.000 λιρών και για αυτό τον ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστών τον κ. Μαρινάκη και άπαντες στον Ολυμπιακό για τα ότι είστε εδώ, στο πλευρό μας»! Αμέσως μετά κατέβηκε από τη σκηνή και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, προσωπικά, τον κ. Μαρινάκη, ενώ οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός σχεδιάζει το δικό του φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το Olympiacos Foundation και πως ο Πρόεδρος της ομάδας μας έχει πάντα σε πρώτο πλάνο τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο!

Το γκαλά είχε τη μορφή σιωπηλής δημοπρασίας. Συλλεκτικές, υπογεγραμμένες φανέλες, αντικείμενα του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, δημοπρατούνταν και οι καλεσμένοι μπορούσαν να γράψουν σε έναν φάκελο την προσφορά τους και να περιμένουν τα αποτελέσματα στο τέλος. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τίμησαν επίσης με την παρουσία τους τον Τζέραρντ, ο οποίος τους χαιρέτησε όλους και τους ευχαρίστησε ξανά. Λίγη ώρα πριν η αποστολή αποχωρήσει, ο Άγγλος μέσος έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους «ερυθρόλευκους»!