Η Legea ντύνει τις ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον χορηγό αθλητικού ιματισμού όλων των τμημάτων του.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικών ειδών LEGEA, η οποία θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού  όλων των ομάδων μας (βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, στίβος, ναυταθλητισμός, βαρέα αθλήματα, επιτραπέζια αντισφαίριση) για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Γενική Διευθύντρια Αθλητικών Τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη δηλώνει: «Καλωσορίζουμε την LEGEA στην μεγάλη οικογένεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Θα αποτελέσει ένα σημαντικό συμπαίκτη των αθλητών και των αθλητριών μας στην προσπάθεια να παραμείνουν οι ομάδες μας στην κορυφή των εγχώριων διοργανώσεων αλλά και να κάνουν μία αξιόλογη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουμε.
Επίσης την ευχαριστούμε θερμά καθώς σε μία περίοδο όπου οι χορηγοί στον χώρο μας σπανίζουν, η LEGEA με τη χορηγία της στο μεγαλύτερο πολυαθλητικό σωματείο της Ελλάδας αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξή της στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό.
Ευχόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να πανηγυρίσουμε μαζί επιτυχίες ανάλογες με τις εφετινές».

Ο αντιπρόσωπος της LEGEAστην Ελλάδα κ. Λεονάρντο Κουράτολο, μετά την υπογραφή της συμφωνίας που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του δικηγόρου της εταιρείας, κ. Δήμητρη Σακελαρίου, τόνισε:
«Η LEGEA και εγώ ευχαριστούμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τη Διοίκησή του, που μας επέλεξαν ως συνεργάτες. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και  προς όλους όσοι συνεργάστηκαν με επιμονή και υπομονή για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Αισθανόμαστε ήδη συμπαίκτες όλων των σπουδαίων αθλητών αλλά και αθλητριών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού οι οποίοι θα ωφεληθούν τα μέγιστα από την ποιότητα του αθλητικού ιματισμού της LEGEA.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και η LEGEAείναι δύο από το πιο γνωστά ονόματα στον παγκόσμιο αθλητισμό και συμβαδίζοντας θα οδηγήσουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στα σπορ μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η υγεία του σώματος αλλά και του πνεύματος».

@Στη φωτογραφία η κ. Τσιλιγκίρη και ο κ. Κουράτολο μετά την επίτευξη της συνεργασίας.


Πηγή: olympiacos.org