Σλούκας: «Από τις χειρότερες ήττες μας»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ως μια από τις χειρότερες ήττες χαρακτήρισε ο Κώστας Σλούκας, τον αποκλεισμο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα...

"Η άποψη της ομάδας και γενικά ήταν να μην έρθει κανένας εδώ. Ήταν μία από τις χειρότερες ήττες. Θεωρητικά είχαμε το πλεονέκτημα. Ο μοναδικός λόγος που έρχομαι εδώ είναι για να πω ότι η ομάδα ήταν άψογα προετοιμασμένη. Ήμασταν μπροστά εύκολα. Προσωπικά και οι συμπαίκτες μου αναλαμβάνουμε την ευθύνη της τεράστιας αποτυχίας. Είχαμε ένα φάουλ στο τέλος. Θα τελείωνε το παιχνίδι εκεί αν κάναμε φάουλ, στα 3''.

Η λογική έλεγε ότι θα έκαναν κάτι δύσκολο με μικρές πιθανότητες. Οι προπονητές φώναζαν να κάνουμε φάουλ και δεχτήκαμε ένα κάρφωμα. Η χρονιά ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ήττας. Προετοιμαζόμασταν μέρα-νύχτα για το παιχνίδι. Κοιτάμε πλέον τους δύο επόμενους στόχους. Αρχή με το πρωτάθλημα της Κυριακής", δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των "ερυθρολεύκων", ενώ συνέχισε μιλώντας για τον λόγο που βγήκε εκνευρισμένος από το παρκέ δύο λεπτά πριν το τέλος:

"Εκνευρίστηκα γιατί τρώγαμε το ένα καλάθι μετά το άλλο. Φοβόμουν αυτό που θα γίνει στο τέλος. Εκεί που έπρεπε να κάνουμε το φάουλ δεν το κάνουμε. Έκανα ένα λάθος και ορθώς βγήκα. Αναλαμβάνουμε οι παίκτες την ευθύνη της ήττας. Δεν υπάρχει λόγος να κράξει τους προπονητές κάποιος".

Ενώ κατέληξε σχολιάζοντας την κατάληξη του αγώνα: "Είναι ένα παιχνίδι, παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου. Με όποια μειονεκτήματα είχε ο αντίπαλος. Για 38 λεπτά παίξαμε όμορφο μπάσκετ και καλή άμυνα. Οι τρεις τελευταίες επιθέσεις και οι τρεις τελευταίες άμυνες είναι ευθύνη των παικτών. Αυτά ξεκαθαρίζουν ότι ευθύνονται οι παίκτες όπως ξαναείπα".

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ένσταση στο ημίχρονο του προημιτελικού
Μπαρτζώκας: «Απογοητευτικός ο τρόπος που ηττηθήκαμε»