Δήλωση του Δ. Καζάζη για την κλήρωση του champions league

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση:


«Το σημαντικότερο γεγονός για όλους μας είναι η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Εκεί όπου αξίζει να παίζει. Οσον αφορά την κλήρωση με μία πρώτη ανάγνωση δεν είναι ούτε δύσκολη αλλά ούτε και εύκολη. 
Θα αντιμετωπίσουμε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού βόλεϊ, όπως είναι η πρωταθλήτρια Ρωσίας Μπελγκόριε και η βελγική Νόλικο αλλά και μία ομάδα που έχει κάνει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια όπως είναι η Οστράβα.
 Θα χρειαστεί να δούμε αναλυτικά τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσουν στα ρόστερ τους προκειμένου να είμαστε σε θέση να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. 
Σε κάθε περίπτωση και γνωρίζοντας τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας, θεωρώ ότι ο όμιλος αποτελεί για εμάς μία πρόκληση. Θα προσπαθήσουμε, χωρίς άγχος,  να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για μία καλή πορεία και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε».