Αυτή είναι η νέα μασκότ του Ολυμπιακού!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η νέα μασκότ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής (28/06) σε μια γιορταστική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, για τη δημιουργία και την παρουσίαση του Λεόνε:

Η νέα «γενιά» είναι εδώ, αποδεικνύοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το μεσημέρι της Παρασκευής (12:00), η ομάδα μας παρουσίασε τη νέα της μασκότ.

Το όνομα αυτής, Λεόνε, από το περίφημο Λιμάνι των Λεόντων και αριθμός της φανέλας του το «Νο7», το οποίο είναι συμβολικό για τον σύλλογό μας. Ο Λεόνε αποτελεί την συνέχεια του Θρυλέοντα, ο οποίος αποτελεί ζώσα ιστορία του Ολυμπιακού και έχει συνδεθεί με τον Σύνδεσμο.

Πλήθος παιδιών από τα «Summer Camps» του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια υπέροχη «κερκίδα» και υποδέχτηκαν τον Λεόνε με συνθήματα και φωνές, με την χαρά και τα χαμόγελα να είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπό τους. Η παρουσία του έφερε «κύμα» ενθουσιασμού και όλοι οι «μελλοντικό αστέρες» του ποδοσφαίρου θέλησαν να τον ασπαστούν και να φωτογραφηθούν μαζί του, εκφράζοντας την πολύ μεγάλη ικανοποίησή τους.

Η ιαχή «Ολυμπιακός» δονούσε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και όλα μαζί τα παιδιά φώναζαν με μια φωνή το «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», σύνθημα χαρακτηριστικό στα παιχνίδια της ομάδας μας. Με το που έκανε την εμφάνισή του όλοι φώναζαν το «Λεόνε είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα».

Ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να χαιρετήσει και να ασπαστεί ένα-ένα τα παιδιά, που συμμετείχαν σε αυτή την πολύ όμορφη γιορτή. Φυσικά, φωτογραφήθηκε με όλα μαζί, τα αγκάλιασε και εκείνα με τη σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία να του δείξουν το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, όπου θα δίνει το παρών και φυσικά στο «Red Store».

* Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός