Έγραψε ιστορία ο Καραβάς επικρατώντας του Αετού Κορυδαλλού!

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ομάδα ποδοσφαίρου του Καραβά γράφει ιστορία φέτος... κλείνοντας τη φετινή χρονιά με μια μεγαλειώδη νίκη έναντι του πρώτου στη βαθμολογία Αετού Κορυδαλλού!

Ο Καραβάς, αναδεικνύεται σε ρυθμιστή της κατηγορίας, καθώς μετά τη νίκη με 2-1 επί του πρωτοπόρου Αετού Κορυδαλλού, η πρωτιά στην κατηγορία θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και στο ντέρμπι κορυφής Αετός Κορυδαλλού-Παναγία Οδηγήτρια... με έναν μόλις βαθμό να χωρίζει τις δυο ομάδες!

Στην τρίτη θέση, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ, ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ!

Οι «κυανόλευκοι» που πραγματοποιούν μια φοβερή σεζόν όντας νεοφώτιστοι θα έπαιζαν το παιχνίδι στα ίσια όπως είχαμε πει και τις προηγούμενες εβδομάδες βάση της εικόνας τους αλλά και δια στόματος των ανθρώπων τους καθώς οι παίκτες του συλλόγου έχουν γίνει μια «οικογένεια» και παίζουν για την ιστορία της ομάδας ανεξαρτήτως αντιπάλου, κάτι που επιβεβαίωσαν και σε αυτό το παιχνίδι.

Πλέον μετά από την πρώτη ήττα της ομάδας του Κορυδαλλού στο πρωτάθλημα σε αυτό το πολύ κρίσιμο σημείο που βρίσκεται ο φετινός «μαραθώνιος» για την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής, η βαθμολογική διαφορά με την Οδηγήτρια που ακολουθεί μειώθηκε στην απόσταση αναπνοής του ενός βαθμού (Αετός Κορυδαλλού 73β , Οδηγήτρια 72β) και την ερχόμενη εβδομάδα οι «κόκκινοι» υποδέχονται τους «κίτρινους» σε ένα ματς-φωτιά που θα κρίνει λογικά τα πάντα και ενώ την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Αετού υποδέχεται την Δόξα Πειραιά και οι Κερατσινιώτες φιλοξενούνται από την Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Στα αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με τον Μούτσα στο 18' ενώ στο 25' οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για πέναλντι που θεωρούν πως έγινε στον Μπιλιμπασί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πραγματικός «οδοστρωτήρας» και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με δύο όμορφα τέρματα από τον Μπιλιμπασί στο 60' και τον Σταφσουλάι στο 63' ξεσηκώνοντας τον κόσμο τους που έδωσε για μια ακόμα αγωνιστική το βροντερό παρών στο γήπεδο της Χαραυγής, κρατώντας αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους που έπαθαν αγωνιστική καθίζηση στο δεύτερο μέρος.

Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος Αποστόλης Σταφσουλάι μας μίλησε για το ματς.

«Παίξαμε για την ομάδα μας και είχαμε πιστέψει στη νίκη από την αρχή του παιχνιδιού , όποιος και να έβαζε το γκολ ήταν το ίδιο για εμάς γιατί σημασία έχει ότι κερδίσαμε.
Παλέψαμε το ίδιο όπως και στο ματς με την Οδηγήτρια την προηγούμενη αγωνιστική που δεν σταθήκαμε αρκετά τυχεροί ώστε να πάρουμε κάτι καλό και από το συγκεκριμένο παιχνίδι σε αντίθεση με εχθές.
Το γκολ και τη σπουδαία αυτή νίκη την αφιερώνω στον κόσμο του Καραβά που βρίσκετε συνέχεια δίπλα μας καθώς και στον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Σκανδάλη , τον Κύριο Ρούσσο αλλά και την οικογένεια μου που με στηρίζει».

Για την μεγάλη νίκη του Καραβά μας μίλησε και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Βρεκούσης.

«Μεγάλη ημέρα η χθεσινή για τον Καραβά μας ,παίξαμε για την ιστορία μας και δικαιωθήκαμε.
Τεράστια ψυχικά αποθέματα από όλους τους ποδοσφαιριστές μας που κατάφεραν να σπάσουν όλα τα προγνωστικά , αντιμετωπίζοντας έναν Αετό που φέτος έχει καταρρίψει όλα τα κοντέρ.
Πρώτος στο πρωτάθλημα , αήττητος μέχρι χτες , είχε αποκλείσει στο Κύπελλο την αήττητη επίσης Προοδευτική , έχοντας μια μόνο ήττα στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στο Κερατσίνι , και όλοι μιλούσαν στον Πειραιά για μια άνετη επικράτηση απέναντι μας.
Το είχα πει μέσα στην εβδομάδα ότι υπάρχει μια διαφορετική φιλοσοφία μέσα στην ομάδα μας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί για τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Γιώργο Μοδινό και τον βοηθό του Μάριο Μπέλια που έβγαλαν το 100% των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο και καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε το ανεπανάληπτο.
Διαψεύσαμε όλες τις Κασσάνδρες που ήθελαν τον Καραβά να διαλύεται μέσα στη χρονιά.
Σιωπηλά και ταπεινά , χωρίς τυμπανοκρουσίες προσπαθούσαμε κάθε μέρα να χτίσουμε μια ομάδα σκληροτράχηλη που θα μπορούσε να χτυπήσει κάθε αντίπαλο.
Κάποιοι μας αμφισβήτησαν , μας υποτίμησαν όμως εμείς συνεχίζαμε απτόητοι να απολαμβάνουμε του ''καρπούς'' από τους κόπους μας.
Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα λεφτά που κάνουν την διαφορά μεταξύ των ομάδων.Υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία και πλέον την τρίτη θέση , έχοντας μόνο έξοδα.
Και εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο σημαντικούς ανθρώπους που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες , τον Ιωσήφ Ρούσσο που είχε αναλάβει διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος , περνώντας τα πάντα από το χέρι του και του Προέδρου μας Χρήστου Σκανδάλη που μαζί κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα απίστευτο δίδυμο που μόνη σκέψη τους ήταν να δούμε ψηλά τον Καραβά μας χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα.
Πλέον εμείς συνεχίζουμε με την ίδια προσοχή και στα δυο εναπομείνοντα παιχνίδια με Δόξα Πειραιά και Χαλκηδόνα , θέλοντας να ολοκληρώσουμε με νίκες τη χρονιά μας».

ΑΟ Καραβάς: Μώτος, Γκούτζιος, Κασάρα, Τερόλης, Αναγνωστόπουλος, Κοτζαπαναγιώτης, Σταφσουλάι (72΄Γονατάς), Μπιλίμπασι (91' Ψυλλάκης), Ρηγούτσος, Ράμα, Γεωργίου (85΄Μαλίκας)

Αετός Κορυδαλλού: Θωμόπουλος, Κουντουράς, Ξενιτόπουλος (65΄Μπερίσα), Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης (69’ Λέσι), Καλλέργης, Μπαμπουλάκης (72΄Κράσι), Μούτσας, Δρυμούσης

sportactive.gr