Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού ταξιδεύει στην πειραϊκή θάλασσα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία τεράστια «ερυθρόλευκη» φανέλα ξεδιπλώθηκε από το κατάρτι μπροστά στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, την ώρα που οι φίλοι των πρωταθλητών υποδέχθηκαν με καπνογόνα τη νέα εμφάνιση της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Η παρουσίαση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την «Adidas» ήταν πρωτότυπη και αρκετά εντυπωσιακή. Στο αριστερό μανίκι της φανέλας φιγουράρει ένα χρυσό σήμα, το οποίο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Στο εσωτερικό του γιακά υπάρχει το τύπωμα «we keep on dreaming». Το κεντητό σήμα του Ολυμπιακού είναι στο στήθος και οι τρεις κλασικές ρίγες στους ώμους. Το σήμα της Unicef θα παραμείνει στην εμφάνιση, παρότι δεν υπήρχε στην παρουσίαση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Εκ μέρους των παικτών ήταν οι Γιαννιώτας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης και Ντουρμάζ ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Βρέντζος, Αγραφιώτης, Θεοδωρίδης, Παύλου, Καραπαπάς, Ισά, Καρδιασμένος, Γεωργάτος, Ελευθεριάδης.

1 FANELA