Αντίθετος στις συγχωνεύσεις των σχολείων ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας απέστειλε χθες ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης με στόχο να εκφράσει την πλήρη αντίθεση του στις συγχωνεύσεις των σχολείων της πόλης.


Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

«Παρά τις όποιες οικονομικές αντιξοότητες φροντίζουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των παιδιών μας. Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου επιδίωξα μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις σε κτιριακές υποδομές των σχολείων που όμως στηρίζονται σε απόλυτα ρεαλιστικές βάσεις, σε διασφαλισμένους πόρους και επεξεργασμένες προτάσεις.

Βασική προτεραιότητά μας όσον αφορά στις κτιριακές υποδομές των σχολείων της πόλης μας είναι να προχωράμε με παρεμβάσεις που διασφαλίζουν τις περιβαλλοντικές και αισθητικές ισορροπίες. Γι’ αυτό το λόγο ζητούμεαπό το Υπουργείο Παιδείας να επανεξετάσει την πρότασή του για συγχωνεύσεις σχολείων της πόλης μας που θα οδηγήσει σε σχολεία «μαμούθ» που είναι έξω και πέρα από τη λογική μας».


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.