Aπάτη-μεγατόνων και συλλήψεις σε επιχείρηση στο Ρέντη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εταιρεία παράνομης εμφιάλωσης, αποθήκευσης και διακίνησης φιαλών υγραερίου εντοπίστηκε από την ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ μέσα σε κατοικημένη περιοχή στην περιοχή του Ρέντη, υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα, που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά.

Οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον Μάιο του 2011, προμηθεύονταν ποσότητες υγραερίου και προχωρούσαν σε παράνομη εμφιάλωσή τους, τοποθετώντας πλαστούς συρρικνωτές και τάπες ασφαλείας στις φιάλες, στις οποίες τοποθετούσαν λογότυπο επώνυμων εταιρειών, προκειμένου να πωλούνται στους πελάτες ως αυθεντικές.

Στη συνέχεια διέθεταν τις φιάλες αυτές σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 45 ετών και τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29, 30 και 34 ετών.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της παράνομης εταιρείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.060 φιάλες, πλήρεις (με μίγμα οικιακού υγραερίου και προπανίου) και κενές περιεχομένου, επώνυμων εταιρειών, 1.482 τάπες – πώματα ασφαλείας δεξαμενών με λογότυπα επώνυμων εταιρειών και επιπλέον 208 λογότυπα επώνυμων εταιρειών, αντλία αερίου με εξοπλισμό μετάγγισης-πλήρωσης φιαλών, πιστόλι θερμού αέρα και το χρηματικό ποσό των 2.030 ευρώ.

Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο της εταιρείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. φορτηγά και ένα ρυμουλκό.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό “ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ” του Βασίλη Μιχαλολιάκου.