Εγκαίνια JYSK στο Ρέντη με μεγάλες προσφορές – Πέμπτη 31 Αυγούστου

Εγκαίνια JYSK στο Ρέντη με μεγάλες προσφορές – Πέμπτη 31 Αυγούστου

 

Η JYSK, είναι μια μεγάλη Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο. Διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει παρουσία και στην Ελλάδα. Σήμερα η JYSK διαθέτει 11 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί εγκαινιάζει δύο νέα καταστήματα JYSK στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και στο Περιστέρι, φτάνοντας έτσι τα 13 καταστήματα στην χώρα μας.

 

Το κατάστημα του Ρέντη στεγάζεται εντός του συγκροτήματος καταστημάτων που βρίσκεται στο τρίγωνο Πειραιώς (ρεύμα καθόδου), Νέου Φαλήρου και Φλέμινγκ.

 

Δείτε εδώ χάρτη καταστήματος JYSK A.I.Ρέντη

 

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).

 

Η JYSK βγάζει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε οι πελάτες της να βρίσκουν πάντα μια εξαιρετική προσφορά σε κατηγορίες προϊόντων όπως έπιπλα σπιτιού και κήπου, λευκά είδη, στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα, είδη διακόσμησης αλλά και καθημερινά χρηστικά προϊόντα για το σπίτι.

 

Ειδικά για τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων της η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό, εβδομαδιαίο φυλλάδιο προσφορών, αποκλειστικά για τα καταστήματα Ρέντη και Περιστερίου. Ταυτόχρονα, θα είναι ενεργό και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών οπότε οι πελάτες της JYSK από το Ρέντη και το Περιστέρι, αλλά και από όλο το λεκανοπέδιο εφόσον επιλέξουν αυτά τα καταστήματα για τις αγορές τους, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βρουν περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές για την επίπλωση, την ανανέωση και τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

 

(Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων!).

 

 

Ένας ακόμα λόγος για μια επίσκεψη στα καταστήματα JYSK Ρέντη και Περιστερίου είναι ότι από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου σε έπιπλα και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα σε αυτά τα καταστήματα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Αττικής!

 

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

 

  • -Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!

 

 

-Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν τις αγορές τους με το άνοιγμα των καταστημάτων στις 9 το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!

 

-Επιλεγμένα προιόντα σε περιορισμένη ποσότητα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή έως εξάντλησης των αποθεμάτων!

 

-Μασκότ, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα διπλά εγκαίνια της JYSK σε Ρέντη και Περιστέρι που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Εγκαίνια JYSK Ρέντη και JYSK Περιστέρι, Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 9 το πρωί.

 

SAVE THE DATE!