ΡΕΝΤΗΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που “ρήμαζε” μοτοσικλέτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σπείρα, στην οποία φέρονται να συμμετείχαν και δύο ανήλικοι, είχε «ρημάξει» τις μοτοσυκλέτες στην περιοχή του Ρέντη εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου.

Η…. άκρη του νήματος βρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 12/10, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ της Άμεσης Δράσης, στην διάρκεια τακτικών ελέγχων εντόπισαν τους δύο ανήλικους μαζί με έναν 21χρονο και μια 20χρονη να έχουν στην κατοχή τους κινητήρα μοτοσυκλέτας με αποσβεσμένα στοιχεία.

Ακολούθως, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ένας 19χρονος, ένας 20χρονος και μια 45χρονη ενώ συνελήφθη και ένας 49χρονος, πατέρας του ενός ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Από την έρευνα, που έκαναν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου εξακριβώθηκε ότι ο 19χρονος μαζί με τους δύο ανηλίκους, έκλεβαν τις μοτοσυκλέτες από διάφορα σημεία στην περιοχή, Στη συνέχεια της πήγαιναν στο σπίτι της 45χρονης όπου τις αποσυναρμολογούσαν και ακολούθως πωλούσαν τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Στην έρευνα, που έγινε στο σπίτι της 45χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εξαρτημάτων διαφόρων μοτοσικλετών καθώς και ένας σκελετός μηχανής με αποσβησμένο αριθμό πλαισίου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ειδικό Ανακριτή.