Η 22χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτριες της στον Ρέντη σπάει τη σιωπή της (Βίντο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας μήνας έχει περάσει από τη συγκλονιστική υπόθεση της 22χρονης που τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου 2015.

Σήμερα, η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μία» και μίλησε για το θλιβερό αυτό περιστατικό.

«Εκείνη τη στιγμή είχα θολώσει τελείως. Ήταν σα να έγινε έκρηξη μετά από αυτό. Εννοείται πως έχω μετανιώσει. Μακάρι να μην το είχα κάνει και να είχα αφήσει τη σχολή, να είχα κάνει κάτι άλλο. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα είχα επιτεθεί στις συμμαθήτριές μου. Υπήρχαν άτομα που προσπάθησαν να βοηθήσουν αλλά αν δεν έχεις και τη βοήθεια των καθηγητών δεν γίνεται τίποτα. Στο δημοτικό υπήρχαν πειράγματα, αλλά τώρα είχαν γίνει πιο έντονα και καθημερινά»

Όσον αφορά στη συμπεριφορά των συμφοιτητών της στη σχολή, τόνισε:

«Στη σχολή δεχόμουν πειράγματα από συγκεκριμένη παρέα. Ένιωθα άβολα και ντρεπόμουν. Δεν με άφηναν μέχρι και να βγω από την τουαλέτα και ο διευθυντής δεν έκανε τίποτα… Αυτά τα γεγονότα δεν φεύγουν εύκολα είναι μια πληγή που μένει ανοιχτή» και κατέληξε: «Δεν είχα καμιά ψυχολογική υποστήριξη στο σπίτι μου. Ό,τι συνέβαινε στο σχολείο το κρατούσα μέσα μου».

Δείτε ΠΑΡΑΚΑΤΩ απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαθήτρια μαχαίρωσε συμμαθητές της σε σχολείο στο Ρέντη

Ξεσπούν οι γονείς της 22χρονης που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της