«Έφυγε» ο Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Τζανείου, Χάρης Τζάθας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο χαμός του γαστρεντερολόγου Χαράλαμπου Τζάθα, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά χθες το πρωί από τη ζωή.

Ο Χαράλαμπος Τζάθας ήταν γαστρεντερολόγος και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Συντονιστή Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", όπου και οργάνωσε ένα από τα καλύτερα ιατρεία ιδιοπαθών φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα.

Ο Χάρης Τζάθας ήταν ένας σταθερός και ένθερμος υποστηρικτής του έργου του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας, ένας αξιόλογος επιστήμονας που αγωνιούσε και αγωνιζόταν πάντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή, ένας ευχάριστος και ευγενής άνθρωπος. Ήταν πάντα “ανοικτός” και ειλικρινής προς τους ασθενείς της κλινικής του ενώ χαρακτηριστικό ήταν το θερμό του χαμόγελο το οποίο πρόσφερε απλόχερα σε ασθενείς και συναδέλφους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας συλλυπείται την οικογένεια και τους συνεργάτες του εκλιπόντα και αποχαιρετά έναν εκλεκτό επιστήμονα, που «έφυγε» από κοντά μας δυστυχώς νωρίς, έχοντας ακόμη να προσφέρει πολλά.