Κρατικό Νίκαιας και Μεταξά στο top 10 με τις χειρότερες επιδόσεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη λίστα με τα 10 χειρότερα νοσοκομεία Αθηνών-Πειραιώς, σε ότι έχει να κάνει με τις διοικήσεις και την υλοποίηση των έργων, βρίσκονται το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και το Αντικαρκινικό Μεταξά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η έρευνα δεν κάνει λόγο για τις επιδόσεις του ιατρικού προσωπικού που τα τελευταία χρόνια εργάζεται κάτω από σκληρέσ συνθήκες, με συνεχή ωράρια και μισθούς πείνας!


Όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, αναγράφονται:


Ο αριθμός των διαγωνισμών που έχουν πραγματοποιηθεί, ο προϋπολογισμός σε εκατομμύρια ευρώ και βέβαια το ποσοστό υλοποίησης (επιτυχίας ουσιαστικά) των έργων!


Σε ότι έχει να κάνει με το Κρατικό της Νίκαιας, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά! 
Και αναρωτιόμαστε, υπάρχει διοίκηση εκεί ή το νοσοκομείο πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο;
Μήπως η διοίκηση είναι έρμαιο των συνδικαλιστικών οργάνων και οι αποφάσεις λαμβάνονται με μόνο κριτήριο να μη δυσαρεστήσουμε τους ημέτερους;!
Το ποσοστό ολοκλήρωσης των διαγωνισμών δεν έπιασε ούτε το 5%!!!


Στο Μεταξά πάλι τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, αφού όπως φαίνεται 1 στα 4 έργα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το 25% που σχεδόν έχει φτάσει το ποσοστό ολοκλήρωσης των διαγωνισμών.

Όχι ότι το ποσοστό αυτό είναι καλό, αλλά δεδομένης της οικονομικής κρίσης, φαίνεται ότι καταβάλλεται μια φιλότιμη προσπάθεια.

Το γεγονός ότι και το Τζάνειο δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα μας χαροποίησε αρκετά!


Οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι στη λίστα υπάρχει και το Ασκληπιείο Βούλας, που μπορεί γεωγραφικά να μην ανήκει στον ευρύτερο Πειραιά, διοικητικά όμως ανοίκει στην υγειονομική περιφέρεια Πειραιά και νήσων, για αυτό και εντάσσεται στις εφημερίες των νοσοκομείων Πειραιά. Και εκεί βέβαια η εικόνα είναι απογοητευτική, με το ποσοστό επιτυχία να αγγίζει το 10%!