ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άρχισαν τα όργανα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Μήλον της έριδος ο ΟΛΠ και η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του 67%, που κατέχει το Δημόσιο και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες όπως φέρεται να έχει δηλώσεις ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης από την Κίνα!
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ=ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ=ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ αντέδρασαν άμεσα... Και μάλιστα και με επίσημη ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.
 
Εμείς πάντως απορούμε πώς θα προχωρήσει μια ιδιωτικοποίηση όταν ο αρμόδιος Υπουργός είναι ο πρώτος από εκείνους που αντιδρούν;;;
 
Βλέπουμε να πέφτουν παραιτήσεις εντός ολίγου...
 
Μετά την περίπτωση Κατρούγκαλου (που δεν καταπίνεται με τίποτα) έρχεται η περίπτωση Δρίτσα...
Για να δούμε!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:
 

Απορία μας προκαλούν σημερινά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφορικά με την επιτάχυνση της διαδικασίας πώλησης του 67%  των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, τα οποία επικαλούνται ξένο πρακτορείο ειδήσεων. 

Επειδή, ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις προγραμματικές θέσεις του όσο και στις προγραμματικές δηλώσεις, που έγιναν στην Βουλή κατά την ανάληψη των κυβερνητικών καθηκόντων, έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του στην πώληση του ΟΛΠ αλλά και όλων των λιμανιών, αναμένουμε από την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει σχετικά με τα εν λόγω δημοσιεύματα. 

Διαβάστε επίσης:

"Προχωρά η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ"

ΡΑΛΛΕΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Όμιλος Κοκκίνη καταγγέλλει συμφέροντα με ανάρτηση πανό! (φωτο)

Η νέα συμφωνία του ΟΛΠ που θα αυξήσει τον τουρισμό στον Πειραιά!

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Aυτά είναι τα κέρδη της COSCO για το 2014