Ο Πέτρος Μαντούβαλος στο «Πύλι» της Κω για το προσφυγικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σήμερα από νωρίς το πρωί, ο Ποινικολόγος και τ. Βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Κω σε όλα τα σημεία «φωτιά» για το προσφυγικό.

Σκοπός της επίσκεψης του είναι να συνομιλήσει και να ενημερωθεί από τους κατοίκους για τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο νησί μετά την μαζική έλευση προσφύγων-μεταναστών καθώς και για τα αποτελέσματα του τρόπου που η παρούσα κυβέρνηση αντιμετωπίζει το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ένα θέμα που πλέον έχει πάρει διαστάσεις όχι μόνο σε Ευρωπαϊκό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο .

Οι κάτοικοι δέχθηκαν με χαρά τον κο Πέτρο Μαντούβαλο και μάλιστα του εξέφρασαν τις ανησυχίες και τους φόβους τους για την μετατροπή του Στρατοπέδου 148 σε hotspot στην περιοχή Πύλι, όπως η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που είχαμε, η διαμαρτυρία περίπου 300 κάτοικων της περιοχής για την δημιουργία του κέντρου καταγραφής προσφύγων μετετράπη σε πεδίο μάχης όταν διμοιρίες των Ματ που φρουρούν το χώρο εκεί, έκαναν χρήση δακρυγόνων και γκλοπ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κο Πέτρο Μαντούβαλο, μας επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχαμε για δύο τραυματίες καθώς και την προσαγωγή ενός δημοσιογράφου της εκεί περιοχής.

se-skepseis.gr