ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Πρώτος ο Μεϊμαράκης – Τρίτος ο Τζιτζικώστας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη ανατροπή καταγράφεται στη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview για τις επικείμενες εκλογές στη ΝΔ, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να κρατά την πρωτιά αλλά τον Απόστολο Τζιτζικώστα να καταρρέει στην κυριολεξία!

Μεγάλος κερδισμένος εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με τη μετριοπάθεια και τη ρεαλιστικότητα που τον διακρίνει, μάλλον δείχνει να πείθει περισσότερο στις δεύτερες σκέψεις τους Νεοδημοκράτες.

Μεγάλη έκπληξη και το ποσοστό του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος φαίνεται να κοιτά στα μάτια πλέν τον Απόστολο Τζιτζικώστα!

Σε δείγμα 1.000 ατόμων πανελλαδικά – Δείτε τα ποσοστά των τεσσάρων υποψηφίων στην πρόθεση ψήφου

Την αγωνία, αλλά και την αποφασιστικότητα του εκλογικού σώματος για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που έγινε για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση, που έγινε σε δείγμα 1.000 ατόμων, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η εκλογή προέδρου, κατά τα φαινόμενα, είναι πιθανό να οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 36% και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 24% , ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 19% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 17%.

Στην ερώτηση «ποιος έχει καταθέσει σήμερα την καλύτερη πρόταση για τη ΝΔ», υψηλότερα, με ποσοστό 31%, εμφανίζονται τα ποσοστά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ενώ ακολουθεί με 24% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με 17% οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενδεικτική της αποφασιστικότητας που φαίνεται να δείχνει το εκλογικό σώμα, είναι η απάντηση ότι σε ποσοστό 87% θα ψηφίσουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ενώ σε ποσοστό 83% οι ερωτηθέντες απαντούν ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν θα μπορούσε να διασπάσει την ενότητα της ΝΔ.