Την παραίτηση του Γιώργου Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του υφυπουργού, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Στύλιος ζήτησε δημοσίως συγνώμη από την Λιάνα Κανέλλη, με δηλώσεις του, μετά το φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου ενώ στο ΠΑΣΟΚ, στη δική του ανακοίνωση που έχει την υπογραφή όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τονίζονταν τα εξής:

"Την πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη στάση του Υφυπουργού Παιδείας Γεωργίου Στύλιου απέναντι σε μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου καταδικάζει απερίφραστα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ . Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Υφυπουργού Παιδείας καθ΄ υπέρβαση κάθε μέτρου και δεοντολογίας, πλήττει κατάφορα το κύρος του Κοινοβουλίου. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάζει κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορά από όποιον και αν προέρχεται, θεωρώντας ότι πρέπει όλοι από τη θέση τους να συμβάλλουν στην εμπέδωση της Δημοκρατίας και των αρχών του Κοινοβουλευτισμού. Καλούμε τον Πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει έμπρακτα τη συμπεριφορά του μέλους της Κυβέρνησης και βουλευτή της ΝΔ".

Πηγή: Parapolitika.gr