Πρωταγωνιστής στο συνέδριο της ΝΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν και έχει ξεκαθαρίσει εδώ και 3 χρόνια ότι πλέον κόμμα του είναι ο Πειραιάς... εντούτοις το αίμα νερό δε γίνεται!

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε το παρών στο 9ο συνέδριο της ΝΔ στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, και το μόνο που δε θα μπορούσε κανείς να πει είναι ότι έμεινε απαρατήρητος!

Ο Δήμαρχος Πειραιά και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, τόσο κατά την άφιξή του όσο και κατά την ομιλία του κυρίως.


Πώς όμως δικαιολογείται η πανηγυρική υποδοχή των συνέδρων της ΝΔ στο Βασίλη Μιχαλολιάκο;

Η απάντηση είναι πολύ απλή...


1. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι ο μοναδικός εν ενεργεία Δήμαρχος της ΝΔ σε μεγάλο δήμο της χώρας.
2. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος υπήρξε ο ιστορικός ηγέτης την νεολαίας της ΝΔ (ΟΝΝΕΔ) που ενέπνευσε γενιές και γενιές και οδήγησε τη φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην κορυφή, την οποία και διατηρεί από τη δεκαετία του '80 μέχρι και σήμερα! Άρα, μόνο ισχυρούς δεσμούς θα μπορούσε να έχει τόσο με τη βάση της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα, όσο και με τα στελέχη της πρώτης γραμμής, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τους υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους της ΝΔ, και φυσικά με την παρούσα ηγεσία της ΟΝΝΕΔ.

3. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος υπήρξε ο πρωτεργάτης της εκλογής Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ, αφού ο Πειραιάς αποτέλεσε ένα από τα κάστρα του Πρωθυπουργού, κάτι που τόσο το περιβάλλον του Μεσσήνιου πολιτικού όσο και ο ίδιος δεν παραβλέπει!
4. Ο Δήμαρχος Πειραιά συνδέεται με προσωπική φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά όπως επίσης και με κουμπαριά. Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι αποτελεί έναν άτυπο σύμβουλο του Πρωθυπουργού για διάφορα θέματα. 
5. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εκλεγόταν για χρόνια πρώτος στο πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ, κάτι που αποδείκνυε τη δύναμή του εντός του κόμματος της ΝΔ.
6. Τέλος, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, είναι ταυτισμένος με τον αγνό αγωνιστή της παράταξης για το μέσο Νεοδημοκράτη, ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν και διέγραψε-διαγράφει, μαι σημαντική πορεία στην πολιτική με έργο και προσφορά, γεγονός που ακουμπά ιδιαίτερα τις ευαίσθητες χορδές τόσο των παλαιών στελεχών όσο και των νεολαίων της ΝΔ.

Δείτε το πλούσιο ρεπορτάζ που εξασφάλισε η Piraeus Press, από την δυναμική παρουσία του Δημάρχου Πειραιά στο 9ο συνέδριο της ΝΔ: 


Κατά την άφιξή του, χαιρετώντας τον απερχόμενο Γραμματέα της ΝΔ και τη διοικούσα επιτροπή του Συνεδρίου

Με το νεοκλεγέντα Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη

Κατά την ομιλία του που ομολογουμένως καθήλωσε τα πλήθη

Με τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Με την Ντόρα Μπακογιάννη

Με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σε ιδιαίτερα καλό κλίμα

Κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά... πηγαδάκι των Σαμαρά, Καραμανλή, Μιχαλολιάκου, Κεφαλογιάννη