Πληρώνουμε 15.000 ευρώ σε security για να φυλάει το Θεοχάρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μία άκρως αλαζονική παραδοχή, το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται πως υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτική εταιρία φύλαξης προκειμένου να φυλάσσεται από 12 άτομα, ο γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης.


Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος την ίδια στιγμή που προσπαθεί να εκμαιεύσει και το τελευταίο ευρώ της ελληνικής οικογένειας, χαρίζει αφειδώς χρήματα σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης προκειμένου να φυλάσσεται το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στο Μοσχάτο.

Η απάντηση Στουρνάρα, ήρθε έπειτα από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, ενώ το κόστος φύλαξης του κ. Θεοχάρη έφτανε τα 14.485 ευρώ.

Ο υπουργός Οικονομικών μάλιστα, τόνισε πως είναι επιβεβλημένη η χρηματοδότηση της φύλαξης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, επειδή εκεί φυλάσσονται αρχεία υψίστης σημασίας, αυτό που πάντως δεν είπε, είναι πως θα τα βγάλουν οι οικογένειες που απομυζεί η πολιτική του, προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής ο κ. Θεοχάρης και οι λοιπόν επιτελείς του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.