ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Ρεκόρ κερδοφορίας με κέρδη 15.000.000 ευρώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εταιρία Κωτσόβολος, σε απάντηση σχετικού ρεπορτάζ που αφορούσε σε παλαιότερες οικονομικές χρήσεις, απέστειλε απάντηση στο Piraeuspress.gr, με την οποία περιγράφει επακριβώς την οικονομική κατάσταση της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων Κωτσόβολος.

Σύμφωνα με την απάντηση της Εταιρίας, τα κέρδη για το τελευταίο οικονομικό έτος, ανέρχονται κοντά στα 15.000.000 ευρώ, ενώ ο κύκλος εργασιών σημείωσε σημαντική αύξηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΤΟ PIRAEUSPRESS.GR:

Το δημοσίευμα με τίτλο «ΒΟΜΒΑ στην αγορά με την εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», δεν αντικατοπτρίζει τη σημερινή εικόνα της εταιρείας.

Αντιθέτως, η συνεχής ανανέωση του δικτύου της εταιρείας και η αναβάθμιση των υποδομών της και η διαρκής προσπάθεια να προσφέρει την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία στο καταναλωτικό κοινό αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα για την επιτυχημένη πορεία του οικονομικού έτους 2016/2017, το οποίο ολοκληρώθηκε σημειώνοντας εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα.

Υπολογίζεται τα κέρδη προ φόρων (EBIT) να ανέλθουν στα 9.5 εκ. ευρώ και τα κέρδη προ αποσβέσεων και φόρων (EBITDA) να ανέλθουν στα 14.5 εκ ευρώ, καταγράφοντας ρεκόρ κερδοφορίας από το 2010 μέχρι σήμερα.

Η αύξηση του κύκλου των εργασιών ανήλθε στο 11,5%, φτάνοντας στα 408 εκ. ευρώ.