SURVIVOR: «Σφαγή» στην ομάδα των Διασήμων! Δεν μιλούσαν ούτε στον Τανιμανίδη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη όπως λένε οι πληροφορίες της στον Άγιο Δομίνικο. Η ομάδα των Διασήμων του Survivor έχει πλέον φτάσει στα όρια της και δημιουργήθηκαν εντάσεις όταν ανακοινώθηκε πως η ολοκλήρωση των γυρισμάτων στον Άγιο Δομίνικο θα πάει αργότερα από ότι ήταν προγραμματισμένο αρχικά.

 

«Στην ομάδα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο έγινε σφαγή. Υπήρξε μέρα που δεν μιλούσαν ούτε με τον Σάκη Τανιμανίδη, ούτε με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Οι άνθρωποι αυτοί ταλαιπωρούνται, πεινούν. Είναι τόσους μήνες, είναι μακριά από τους δικούς τους. Όσο να ‘ναι τα νεύρα, η ένταση έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πληροφορίες θέλουν ειδικά την ομάδα των Διασήμων να είναι με τα νεύρα τσίτα με την παραγωγή. Διότι οι άνθρωποι, όταν υπέγραψαν ένα συμβόλαιο, ήξεραν ότι τέλη Μάη επιστρέφουν στην Ελλάδα διότι ο τελικός θα γινόταν αρχικά 26 Ιουνίου. Μετά τους είπαν παιδιά ξέρετε κάτι; Πάμε 28 Ιουνίου. Μετά τους είπαν 2 Ιουλίου. Και τώρα ο τελικός έχει προγραμματιστεί για 5 Ιουλίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι παίκτες και όλη η παραγωγή θα πρέπει να φύγουν κατά τα μέσα Ιούνη από τον Άγιο Δομίνικο.

Επειδή το ελληνικό Survivor γυρίζεται παράλληλα με το τουρκικό, θέλουν να τελειώσουν και τα δύο παιχνίδια, να μαζέψουν όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και να φύγουν όλοι μαζί. Επίσης παράλληλα παίζει και το θέμα των διαφημίσεων. Είδατε πως ξεκίνησε και ξαφνικά δεν προλαβαίνουν τις διαφημίσεις στο Survivor. Κατά συνέπεια τι είπαν οι άνθρωποι της τουρκικής παραγωγής: ότι τώρα που γυρίζει και το χρήμα δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα γυρίσουμε πιο αργά πίσω ώστε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις.

 

Υπήρχε λοιπόν εβδομάδα που οι πάικτες δεν μιλούσαν ούτε με τον Τανιμανίδη, ούτε με την παραγωγή. Υπήρχαν μούτρα, υπήρχαν εντάσεις, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες» είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη για το Survivor.

 ΠΗΓΗ: zappit.gr