Survivor SPOILER: Αλλάζουν όλα μετά το έκτακτο συμβούλιο απόψε – Ποιος κερδίζει το μεγάλο έπαθλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


SURVIVOR SPOILER: Τα πάνω κάτω θα έρθουν για μία ακόμα φορά στο παιχνίδι επιβίωσης, που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή προβολής του.

Σ’ ένα έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους.

Μετά την ψηφοφορία θα υπάρξει μια κατάταξη και με βάση τη δημοτικότητά τους θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις. Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας). Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Παράλληλα, στο επεισόδιο της Κυριακής, «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα διαγωνιστούν για ένα ακόμα εντυπωσιακό έπαθλο φαγητού… Σύμφωνα με τις διαρροές, πρόκειται για ένα αγώνισμα με ταχύτητα, δύναμη και κυρίως…ισορροπία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το έπαθλο θα κερδίσει απόψε η ομάδα των «Μαχητών».