SURVIVOR: Τι πραγματικά επιτρέπεται στους «Διάσημους»;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και στις συζητήσει μας, χωρίς όμως όλοι να έχουμε μια θετική ή αρνητική σκέψη γι' αυτό.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι «Διάσημοι» επωφελούνται από τον τίτλο τους και τους παρέχονται περισσότερα ευκολίες σε σχέση με την ομάδα των «Μαχητών».

Πριν από λίγες μέρες η Άλκηστη Μαραγκουδάκη είχε δηλώσει δημοσίως οτι πριν τα αγωνίσματα δίνονται στους παίκτες φρούτα και χυμούς, ωστόσο η Ελένη Δάρρα φάνηκε να ακυρώνει όσα είπε η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, οι διάσημοι φαίνεται πως επιτρέπεται να φάνε έστω ένα φρούτο τη μέρα πριν από κάθε αγώνισμα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν το ίδιο ισχύει και για τους «Μαχητές».

Επίσης, φαίνεται πως οι «Διάσημοι» δεν έχουν την δυνατότητα να αποχωρήσουν οικειοθελώς το ίδιο εύκολα με τους «Μαχητές» ή ακόμα και αν γίνει αυτό θα προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα σε όλη την παραγώγή.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι πως γιατί είτε η Σόφη Πασχάλη, είτε η Μαριάννα Καλέργη δεν έχουν αποκαλύψει πολλά πράγματα πέρα από αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Και η απάντηση υπάρχει στα συμβόλαια τους με τον σταθμό του Φαλήρου, καθώς υπάρχει ρήτρα που τους απαγορεύει να μιλήσουν γι' αυτό πριν το τέλος του reality επιβίωσης!

yupiii.gr