Η συμφωνία του ΑΝΤ1 με Χατζηνικολάου και το «διαζύγιο» με Χούκλη – Όλο το παρασκήνιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


τηςΝτέπυς Γκολεμά

Παρών ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, εκτός η Μαρία Χούκλη. Ο πρώτος έρχεται να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ως μια μεγάλη μεταγραφή του 2017, ενώ η δεύτερη μας αποχαιρέτησε νοερά χθες βράδυ και, αφού ρύθμισε επαγγελματικές λεπτομέρειες, πήγε σπίτι της να ηρεμήσει.

Η πρώτη επίσημη βολιδοσκόπηση στον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε για σχολιασμό στις ειδήσεις και την εκπομπή «Ενικός» και όχι για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. 

Όμως, όσο προχωρούσαν οι συζητήσεις, αρκετοί παράγοντες μέσα στον ΑΝΤ1 συμπεριλαμβανομένης και της διοίκησης, «δούλευαν» την ιδέα να αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου. Προφανώς, αυτό ήταν και στις προθέσεις του ίδιου του παρουσιαστή, μετά το «ναυάγιο» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις όχι και τόσο καλές σχέσεις με το STAR. 

Έτσι, η πρόταση του ΑΝΤ1, σε συνδυασμό με την προβολή από τον «αέρα» του καναλιού των εκδοτικών του δραστηριοτήτων, «κούμπωσε» ιδιαίτερα καλά σε μια δύσκολη εποχή για εκδότες και επιχειρήσεις του Τύπου. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ανακοινώσει και την έκδοση καθημερινού φύλλου της Real News και η βοήθεια από τον ΑΝΤ1 προφανώς θα είναι πολύ σημαντική. 

Σε ό,τι αφορά τη Μαρία Χούκλη, ο Στρατής Λιαρέλλης, διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, έκανε τις πρώτες συζητήσεις. Όταν λήφθηκε η απόφαση να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Λιαρέλλης ανέλαβε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της. Τελικά το «διαζύγιο» ήταν μονόδρομος, μετά την άρνησή της να παραμείνει στο δελτίο με άλλες ιδιότητες, αλλά και γενικά στο κανάλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, η διευθυντική ομάδα του ενημερωτικού τμήματος θα παραμείνει η ίδια. Δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές, άλλωστε δεν έχει καιρό που συγκροτήθηκε με την πρόσληψη του Γιάννη Μιχελάκη. Ο Δημήτρης Μιχαλέλης θα επιστρέψει στη Real. Η Μαρία Χούκλη δεν θα εκφωνήσει άλλο δελτίο, τη θέση της θα πάρει η Μαρία Σαράφογλου, ως τις 30 του μηνός, ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΠΗΓΗ: newpost.gr