Το τρικ με τα γυαλιά: Η αποκάλυψη Μικρούτσικου για το κόλπο του Τράγκα με το οποίο έβγαλε 50.000€ σε 1 λεπτ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Φωτιά στα μπατζάκια» του ALPHA και τηςΚατερίνας Καινούργιου έβαλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρασκηνιακή συνομιλία του με γνωστό δημοσιογράφο σχετικά με τις δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα, την οποία μετέφερε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής ανέφερε μετά την παρουσία του στενού συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη, πως είχε μια συνάντηση λίγο μετά τον θάνατό του με έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τράγκας εκβίαζε επιχειρηματίες για να αποσπά χρηματικά ποσά.

«Δεν θα μαθαίναμε τίποτα…»: Η γκάφα των κληρονόμων που οδήγησε στη δέσμευση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως αποτυπώνονται στο βίντεο από την εκπομπή της Καινούργιου:

«Πριν από 1,5 μήνα συναντιέμαι με έμπειρο δημοσιογράφο για να φάμε. Τον γνωρίζαμε και οι δύο τον Γιώργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και μου λέει ο φίλος μου ‘πήγα στο γραφείο του πριν μέρες και του είπα τόσα λεφτά πώς τα βγάζεις, εγώ που δουλεύω διπλάσια χρόνια από σένα, με τεράστια επιτυχία και δεν έχω στον ήλιο μοίρα’. Του λέει ‘θέλεις να δεις; Περίμενε;’. Παίρνει τηλέφωνο έναν μεγάλο επιχειρηματία, του λέει ‘γειά σου, ο Γιώργος είμαι, τώρα μόλις μου έφεραν ένα προϊόν, μια πελάτισσα, γεμάτο γυαλιά. Και προσπαθώ να τη σταματήσω να μη σε καταγγείλει. Να της στείλουμε κανένα ποσόν;’».

Φυσικά, η παρέμβαση της Καινούργιου ήταν άμεση, ξεκαθαρίζοντας πως η άποψη αυτή είναι προσωπική του Μικρούτσικου, ενώ τόνισε πως καλό θα ήταν να ανακαλέσει για να μην μπει σε μπελάδες. Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, είπε ότι αν κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει θα πει ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν πάει γιατί «τα ξέρουν καλύτερα από εκείνον».

Για να καταλάβει κανείς το πόσο οι αποκαλύψεις του Μικρούτσικου «σήμαναν συναγερμό», στον ALPHA έκοψαν αυτό το απόσπασμα και δεν μπορεί να το βρει κανείς στα βίντεο με τα επεισόδια στο web tv.

Πηγή: dailymedia